|

vilken???

nu måste ni hjälpa mig med vilken bild jag ska ha på facebook!!!!!!!! :D

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.

nu måste ni skirva ! !!! :D snälla :S?

dagens låt



 sjukt snygg ocg bra, fast man hör int vad han säger menmen ;)

inget internet pga alltele!!

Tror det var i onsdags jag "löshoppade" sessan. Tror det iallafall ! Men idag ska jag rida dressyr, sandra kommer nog och fotar om hon får skjuts! SÅ nya bilder kommer. Kommer inte hinna se idol men :( HÖR AV ER HUR DET GÅR, 0703215860 !!!! :Dhaha skojja Sitter nu här och lyssnar på Olle hammar, jag älskar killen!

Imorgon ska jag och sandra till gummark på loppis och sedan rida med elin. Kanske, hon visste inte om hon kunde men.


 älska rej :O

2. När & varför jag började rida

jaadu det har jag ingen aning om! Måste höra med mamma och pappa. Men När jag började var när jag var 8 år så jag har ridit i mer än 7 år. Jag började rida på sarf, skellefteå avel och ryttarförening. När red jag i några år tills vi (mamma och pappa och jag) fick nog om att vi fick nya ridlärare varje lektion, vi fick ju aldrig rida för lärarna skulle berätta om sig själva, så mamma ringde till srk, skelleteå ridklubb på hedensbyn och jag fick en plats. Jag red alltid  ponny förr när andra fick stora hästar, jag tyckte det var pinsamt men förstår inte varför, red ponny travarna. Minns att ossika hon var den första hästen jag red där! Miss Ellie var även den underbarase hästen jag visste, jag älskade henne!

lånad bild från nånstans!

i don't know what you heard about me

"löshoppade" sessan idag. tog henne till ridbanan och släppte henne satt hon fick hoppa lite, hon var super duktig och jag filamde så fårse om det dyker upp någon film!
Ska snart se idol.


1. Min första häst

Har ju ingen egen häst men vi kan ta min första foderhäst.

Snärtlina var ju det, den 3åriga nordsvensken. Har typ inget att skriva förutom att hon var outbildad och jag hade henne i ca 2 månader (?) tror jag. Hon var super fin men kände att jag inte kunde ha en unghäst och utbilda, om jag hade mer förstånd had ejag inte tagit henne från första början. jag tog henne för att jag ville ha häst och jag tyckte synd om Lina att hon skulle få bli turridnings häst istället eftersom hon var/är så ung. Men nu har jag haft 3 väldigt olika hästar och nu kan jag mycket mer, men skulle  ändå aldrig ta en unghäst och utbilda. Har värkligen inget emot att utbilda osv men när lina kunde så lite kändes det som bara konstigt att ha häst som man knappt kan lära om man vill utveklas själv mera innan. Nu kaan jag mycket mera somsagt men skulle väntat med unghäst.




13 dagar

1. Min första häst

2. När & varför jag började rida

3. Det här behöver jag träna mer på

4. Så här vill jag att mitt liv ser ut om 5 år

5. Alla hästar i stallet

6. En sak som aldrig får hända!

7. Min största rädsla inom ridsporten

8. Mitt mål med ridningen

9. 10 saker du inte visste om mig

10. Min favoritgren

11. Min högsta dröm

12. En bild som gör dig lycklig

13. Mitt motto


Suger på sådant men kommer göra så gott jag kan och kommaihåg att skriva om det.

shawty- ish yo birthday






det går aldrig bra då man satsar allt man har

 någon gullig bloggläsare som kan göra en header åt mig+ design :S?


In the end we always become the people we swore we´d never be.


Efter skolan hämtade mamma mig och vi for ut och åt med pappa, han fyller år idag så sen for vi hem och han fick presenter. Var nyss och tog in hästarna, har börjat ge sessan betfor så måste komma ihåg att ge henne loppfrön nu! :D  Som ni märkte så for jag inte på ridskolan som jag värkligen velat men hann inte.

I helgen kanske jag far till umeå, kanske är med nicko, julia och julia ;)? Imorgon vill ja han någon som fotar... kanske rider till klutmark så kan jag rida på hockeyplanen, någon som kommer och fotar??? :D kanske tar halv 3 bussen hem från stan då jag slutar 10 över 1. Kanske hänger med nån hem? kanske sitter kvar på skolan och tråkar?


...

Sitter här osminkad och uppsatt hår i boll. Ska börja packa kläderna jag ska ha med mig. asså så sjukt varje bild kostar 400.- om man köper dom! Kommer väl hem vid 4 kanske och då sak jag rida sessan. ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!! sandra får följa och fota!!!!!!!:D


södrasverige -11^♥
södrasverige -10♥

Maybe I need some rehab,Or maybe just need some sleep






kvällen var super! ursviken/öhn jag kommer igen!
orkar inte blogga, mår piss trött och sjuk. hoppas jag mår bättre på fotograferingen imorgon!!

gulligt

Varför?
- Därför.
- Därför är inget svar.
- Varför är ingen fråga.
- Jo..
- Varför inte?
- Därför..

världens bästa kväll med brudarna

For till stan vid 11 tp, för först förbi och mocka och tog upp hästarna och gav dom hö. "jobbade" på interflora med mamma ett tag, tíll halv 3 ungefär. då kom julia och så cyklade vi till henne i regnet! höll på att frysa ihjäl så kllt!Sen vid halv 5 komme julia och då cyklade vi till uppfinnarvägen till nicko! När vi komme satt linnéa i nickos garderob, normala? sen sminka vioss och platta håret. sedan bar det av mot stan, lika kallt då men lite roligare! Vi åt på subway och sedan for vi runt lite, vid 8 (halv 8) for vi tillbaka, vi satt på ica en stund och julia vart typ bild på höger öga, så det var läskigt, hon såg typ inget men sen gick det över. Men sen cykla vi till nicko för atts e idol. sen såg vi harry potter och halvblodsprinsen!

kvällen var underbar helt sjukt vad kul man kan ha, måste göras om!!!!!!!!!!

Nu har jag typ plivit sjuk o9ckså, mår som man gör när man är förkyld och som när man har magsjuka.  Skakar i hela kroppen osv :(
vet fakiskt inte om jag kan rida idag...men måste dit och mocka, fårse om jag mår bättre sen! kl 5 ska vi till öhn ohc träffa folk!! imorgon kanske jag rider om jag hinner!!!!!!!

detta på facebook:
bästa kvällen ever!♥♥♥
btw, HÖLL PÅ DÖ NÄR JA ÅH Maja THP CYKLA NER I DIKET xD
· · Ta bort från profilen · för 12 timmar sedan ·


     2 bilder från igår!

The Botten Is Nådd



Bea red idag. Hon sa att det gick jätte bra och sessan tyckte det var massa läskiga vattenpölar! Jag har städat i ca en timme och typ 30 min. Nu äre fint! eller iaf i hallen....      Imorgon blir stan hela dan! Åker med mamma vid 11 och då far jag förbi och mockar och tar upp hästarna i övre hagen så får dom stå där tills efter 8 typ. Sedan far jag på interflora och sen gå runt lite och sedan cykla till nån, ska till nickopicko vid 5 så vette vad jag ska göra tills dess! Men påväg till brännan ska jag förbi ica och köpa godis, sen kommer nog jullia och julia sen far vi och äter på 3 kronor. Sen vid 6 sticker vi till schatn!!! ska se sheleftyou och sen halv 9 (?) var det väl ska enemy within spela! haha roligt....eller? ajja, man måst ju passapå när dom ändå håll på!  Sedan ska vi tillbaka till nicko och se film. harry potter då!    hade först tänkt se alla harry potter filmer hos julia l men sen ville nicko va med så då ändra vi allt!


skolofotot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!    HAHA typ nööööjd!

imorgon!

hatar regn hatar regn hatar regn hatar regn!!!!!!!!!!!!!

Det har regnat som vanligt hela dagen idag! Nu har det slutat men har matteläxa "glosor" som vi ska kunna till imorgon och MÅSTE träna. Iaf, Imorgon ska bea vara i skellefteå hela dagen så hon rider sessan. Sen på fredag är vi lediga så då blire riktigt dressyrpass! Lördag ska jag rida med sandra, far ut till lidenvägen, tar med fika!
Idag ringde dom öven från "the studio" och frågade om jag ville bli fotad på söndag kl 1. och vad säger man? såklart!! Man fick ta med sig någon och då sa mamma att jag skulle ta med mig sandra haha jag fick inte äns tänka vem jag ville ta med :P men sandrus är lika bra som alla :*

arkiv bild!

när himlen faller kanske du blir min



orka blogga eller?



she´s all laid up in with a borken heart

skrev alridg om ridningen igår!  Lindade benen på henne och for ut på ett dressyr pass! Red somvanligt halt, trav, halt skritt, halt trav, skritt trav halt  osv! kommer alltid rida det nu när jag rider ett tag framöver, för att få henne lugn och avslappnad och få henne lyssna på mig och inte bara springa.  hon var asfin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
red henne på pullarnos grimman, så kommer rida på det! Nu har jag kör bett (eggbett med skänklar) pullarnos grimma!


 från idag när vi var på norrvalla!

den som ljuger bäst får vem han vill


så bäst alltså!

Hade sovmorgon idag, 2 lektioner och sedan cyklade vi upp till norrvalla! Hade friluftsdag, körde kula, släng boll och typ 3 steg!helt okej. Slutade typ halv 3 så då cyklade jag till mormor, men hon var tydligen inte hemma så for på interflora ist. Mamma hämta mig vid 4 och då gick vi på stan till 20 över sen for vi på skolan för hade utveklingssamtal halv5!

for sedan förbi stallet och mocka, hästarna stog uppe så hoppas dom kommer börja stå där nu! blir mysigare och är så jobbigt att gå dit ner ;) men imorgon har jag ingen ridning, kanske följer sandra till kdrf när hon ska rida på lektion med charlie eller ? ;s
ajas ak försöka hinan rida också! fårse hur jag rider!

vi alla gillar olika

en film jag värkligen vill se!


"olle hammar" han i idol
molly pettersson i idol ;)

 synd bara att den inte kommer komma ut på bio !

jag måste se

nu sitter jag här och ser Trailern till jag saknar dig. Och gissa om jag vill se filmen igen!!!!!!!!!!!
Det var värkligen inte lika bra som jag trodde den skulle vara men det är ändå bäst!
 
läser denna på skolan, hela klassen läser och sen när alla läst ut den ska vi se filmen! Tur man redan sett den så man kan skryta ;)

trött... :[

är sjukt trött men stiga upp måste man! iaf, mamma väckte mig och sa att nån hund hade bajsa inne, och såklar var det doris, jag frågade diesel om han hade bajsat inne och då skämdes han ju såklart så jag trodde det var han, men sen när jag gick ner såg man att det var doris bajs, litet och utspritt! Trevligt värre! eller så int

Ska iaf rida med sandra idag, rider någ på ängarna eller nått, ska träffas på grusvägen (lidbergsvägen läst jag den hette) Sandra ska ha med sig kameran, kanske rider även i mina nya ridstövlar! :D
Så då får ni se.


Designen är bara tillfällig så undvik inte min tråkiga blogg nu! det är jätte fult och tråkiugt att bara ha en vit design osv ;)


sjukt kul kväll!

kvällen somsagt spenderades med massa härligt folk och annat! grymt kul som alltid!
har inget att skriva förutom att det var as bäst kväll!
bild från ikväll bjuder jag på!


3 timmar

Kom just ut från duschen, red och mötte sandra på kammen sedan red vi på grusvägen en bit och sen vände vi och red mot gummark, eller på skylten stog det skråmträsk ;) Aja, red in där och efter vägen vart det nån stig så vi red in på den. Och gissa vars vi kom ut? haha jo i gummark! red till djupgroven och ringde pappa, han hade just farit där ifrån :( men vi red där lite fram och tillbaka. Det vart ca 3 timmar vi var ute.




plutt häst, imorgon kommer sandra och fotar, ska rida i hagen där nere och träna lite skänkelvikningar och avbrott! Sen ska jag fota sandra när hon rider charlie så sedan ska vi göra en "då, nu " film, blir kul!
Sitter och sminkar mig och lyssnar på björn gustavsson i parlamentet! Ska snart fara, far övenförbi stallet för att ta upp hästarna. Bloggar när jag kommer hem kanske!

fulltupp!

Dagen kommer bli låååång känner jag på mig! ska till stallet 10 och sen rida och möta sandra, kommer nog rida nån timma. Ska filma så det kommer! Och ikväll ska jag ta in hästarna, tror jag gör det vid 5 eller iaf ta upp dom i hagen uppe för kl 6 blire surisfest! fårse när jag tar in dom för måste ju hinna duscha och allt som kan ta ca 2 timmar ;) måst ju fixa håret....sminka mig osv!intresant jag vet!

Ska snart gå ner och äta lite, kanske kräm det ända goda! Ska slänga ut hundarna så får dom bajsa och kissa innan jag far! Diesel har varit hute 2 gånger sedan jag vakna, typ nyss, fast han är ju som han är ;*

nicko från bygdeträsk!

Underbaraste häst!

detta inlägg skulle ha kommit kl 10 idag!!




arkiv bild!
Igår vart det så sent så bloggar nu istället!

När jag kommer hem åt jag och sedan cyklade jag till stallet. Sessan hade gjort sönder sitt täcke fast det gick och laga så nu har hon det helt igen! Red lite runt bränvalla, snurrade på lite nya stigar jag hitta! red sedan bort mot station för att galoppera lite, sessan skötte sig exemplariskt!!! hon var jätte fin, älskade häst.
Jobbade halt, trav osv. Red på körbettet (eggbett med skänklar) hon var supre fin!
Sitter på skolan justnu och har musik, eller halvaklassen har lektion och andra halvan har jobb om nån artist! Jag skriver om Tove Styrke :D haha den bästa jag hitta.... aja funka!
Sitter med julia nicko linnea och maja i ett grupprum och skriver, fast har sluta nu årkade inte skirva mer :(
MEN! slutar snart lektionen så ska kolla runt på fejjan lite!
Här kommer ett videoklipp nicko visade!


det är inte jag som förklarar dåligt det är ni som fattar trögt

alla är som dom är, alla är som dom är, ingen är perfect, inte ens du, 
ni får tycka vad ni vill, ta åt er av detta, jag bryr mig faktiskt inte!



jag är kär....i något som är helt omöjligt!

You say that I'm messing with your head

Ny kategori!!!

                     Dagens låt!


B.o.B - Airplanes

har alltid älskat låten. Men detta varf första gången jag faktiskt såv videon.
Har bara den på mobilen och spotify, och när jag kolla på youtube har jag alltid lyrics.
Men iallafall, denna låt får jag nåså grymt flashbacks av! Ni kommer ändå inte fatta även om jag berättar.

godnattbloggen ;*

På fredag kanske det blir bio med nicko, kanske sre Apornas planet, apflickorna (fast det står inte när dden går) elle jag saknar dig!! vill se massor...



man kan ju inget annat än skratta


världens bästa häst.

här kommer lite bilder sen vi var på skellefteå ridklubb och red!
jag lägger in alla bilder så inga dumma komentarer nu!
tips gärna osv, det handlar om att bjuda på sig själv!! :D

förstor hjälm maja?min häst kan flyga ♥
sen måste man ju vara gullig också när man blir fotad!

en bild som var mindre fin!
finmajafin...


- har jag någonsin sagt jag älskar dig? jag kan göra vad som helst för dig.

bett.

Söker nu ett 2delat bett jag kan rida sessan på! Har inget bett justnu
när jeanette mäste ha sitt eggbett och jaktkandaret är för skarpt
för henne. Söker ett Bridongbett (eggbett, fastaringar)

Om jag ska använda andra bett måste jag höra med bea!
Men vill pröva ett Fullcheek och ett Eggbett Apple Mouth!
Så om någon har det hemma som bara ligger och
"skräpar" hör då av er så kan jag låna det och se
hur sessan är på det!:D

söt doris

glömde skriva att mi....

glömde skirva att mina Wilton stövlar kom idag!! Hämtade dom påväg hem från ridhuset! Blir att rida i dom imorgon så dom sitter bra på tisdag när jag ska på lektion!

en "bit" av stövlarna!

ridhuset!


bild i repris!
for till ridhuset vid 10, hämtade sandra och linnea påvägen så dom följde!
Det vart över 400 hundra bilder för linnea och sandra filmade lite!
Iaf, sessan var jätte fin, hon lyssnade jätte bra osv!
Förstår inte hur cool (hahah sandra jag tog din pappas ord! :D)
hon kan vara när hon komme till ett nytt ställe. det är klart hon
är ju lite skakis men hon är ju inte rädd för nått. Aja, hoppade några gånger
inne och sedan for vi ut på hoppbanan. tänkte rida på gläntan men
red bara nått varv innan vi gick tillbaka till hoppbanan! var på srk i ca 4 timmar men red bara 2.
Efter jag ridit fick hon beta och så gick vi lite. Gick till fotbollsplanen bredvid med henne för linnea och mirjam hade match! fast det är klart vi stanna ju på troroaren(asfalten) vi gikcju inte in på gräset ;)

Bilder och filmer kommer, antingen ikväll eller imorgon, beror på när brudsen skickar dom till mig!
Ska ta in hästarna ikv och sen cykla hem ska duscha plugga prov och hitta någon nyhet tills på onsdag!
Fårse när jag hinner :D



gull-maja!

har varit i långe hela dagen! vart "älgköttsoppe-fest" på kvällen var
ganska gott, fast ja klimpen var ju det godaste! Det var jägarna
som vart på skolan hela dan och lagat soppan, så dom höll typ i
allt, vart lottning på kvällen och jag vann, en daim! :D    kom hem
typ alldelse nyss! ska gå och sova snart, måste ju årka stiga upp
imorgon kl 8! vette hur det ska gå menmen... Ska mot stallet ta
ut hästarna (tamara) slänga in sadel träns osv i bilden slänga in
sessan i transporten och mot stan. Hämtar sandra på klutmarkskolan
och sedan Linnéa viklund vid bolidenvägen och sedan hedensbyn!
MEN, eftersom alla tycker jag och sessan är så fina så
MÅSTE ni ju komma och se oss rida imorgon på skellefteå ridklubb 10-12/1!!! :D

Tjejerna följer och fotar och filmar! Så bilder och filmer kommer!
eller iaf bilder, fårse om jag hittar nån bra film ;)

justja, rubriken kanske ska ha något med inlägget och göra!
träffade världens bästa maja där också! sötaste flickan,
5 år och din lillasyrrar är nästan större än dig! hur känns det? :*


skit att jag missa detta idag. fatta drömen alltså! stockholm 10 sep som aldrig hände.

videoblogg!

Det vars edan jag sandra komme till mig med charlie!



haha första klippet försvann... men när jag säger " ni märkte nog vad som hände" där tappade jag tygeln!

underbara häst!



Idag vart passet ca en timma. Red till station och tillbaka, på ditvägen
körde jag serpentiner över väger för att få henne mjuk osv,
och även lite skänkelvikningar som måste tränas! hon kan knappt gå 2 steg! 
På hemvägen körde jag övergångar halt, trav, halt trav osv. tog en kort
samlda galopp ca 3 steg! hon var jätte fin, försökte få henne så
lugn som möjligt ocg inte springa så mycket.

Imorgon ska jag iaf nog bara rida i hagen och träna övergångar!
ska ta det lungt eftersom jag ska på srk på söndag och rida!
Ska först bara visa henne runt sedan köra rikitg med henne,
både på utebanan och i ridhuset. Ska nog hoppa också!


dag 4. en bild på din gård.

1. En bild på dom hästar du haft.
2. En bild på ditt djur.
3. en ridväg.
4. en bild på din gård.
5. en bild på stallet.
6. en bild på skolan du går på.
7. ett ord och en bild som beskriver dig.
8. en videoblogg.
9. en bra låt.
10. en snygg artist.
 

HAHA åsså vart det den fulaste bilden någonsin. vår, grått och trist, oskarpaste bilden på evigheter osv!
ska fixa bättre bilder!

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer, Längtar efter något som kan rädda mig !


Har alltid kunnat lita på min omdömeslöshet
Har alltid kunnat tappa min skalle till marken
Har alltid varit säker på att jag kan göra fel
Det ger mig trygghet i stanken, bedragen av tanken

Tror du vi kan ropa efter nån av förstånd
Som kan se vad vi gör och förstå vad vi menar
Jag tror du söker efter mer än du ser
Men jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig
Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig

falmark

kom just hem från falmark var där nån timme typ. eller jag kom just ut fårn
duschen men ;)
okej, nus kajag sova och plugga glosor, ska upp 6 imorgon,
som alla dar och fixa mig. hittar inte mina jeans så fårväl se vad jag tar på mig...

imorgon SKA jag rida! tycker synd om sessan som bara står där i hagen och tjockar
 sej medans jag är hemma och är sjuk! det ska inte hon lida för ;) ajja. då är
det fredag så gör inget om kl blir efter 8 när jag ska rida. på lördag tänkte jag
 att jag och sandra skulle fara på srk tävlingarna och se! har inte frågat henne men det går nog :P
dår får väl sandra lämna in en kopia på sitt pass så kan hon hänga med på söndag!

har laggt ut filmerna på youtube så kolla! klippte ihop alla men sen laggade det fast så årkade inte göra nått. någon annandag kanske.


jag tycker iaf jag är cool!

dag 3. en ridväg.

1. En bild på dom hästar du haft.
2. En bild på ditt djur.
3. en ridväg.
4. en bild på din gård.
5. en bild på stallet.
6. en bild på skolan du går på.
7. ett ord och en bild som beskriver dig.
8. en videoblogg.
9. en bra låt.
10. en snygg artist.





Har inga bilder på nån ridväg men har en film. haha ingen får se den, men har en videoblogg där jag och sandra rider mot selet så ni ska få den i ett annat inlägg, det har typ inget med ridväg att göra men jag filmar när vi nästan nyss for från stallet så lillvägen blir filmad, sen ett militärhus där på nån liten väg och en liten stig. och sen lillvägen igen och sedan in mot station in i byn och ut på asfaltsvägen och sedan mot gråberg, där rider vi på skogsvägar som jag aldrig ridit på förutom att vi cyklatdit när vi ska till selet då.

aja film kommer! håller på att ladda ner den nu.

i vintras när vi var på lillvägen. till höger har vi vägen in mot molitärhuset och vänster är en skogsstig mot stallet!

dag 2. En bild på ditt djur.

1. En bild på dom hästar du haft.
2. En bild på ditt djur.
3. en ridväg.
4. en bild på din gård.
5. en bild på stallet.
6. en bild på skolan du går på.
7. ett ord och en bild som beskriver dig.
8. en videoblogg.
9. en bra låt.
10. en snygg artist.





Namn:
Jesper Ålder: 2   Ras: hermelin, lejonhuvad och dvärgvädur.
Egenskap:  springa, leka, bita osv

Cross the line - Superchick

For till mobacken efterskolan. kul vare, lekte med kisseungar (A) osvosv!
Åkte med mamma hem och nu sitter jag här. Lyssnar på Ailucrash - any love left, inte den bästa men!
Ska äta sen till stallet, kanske bara rider berorpå hur blöt och "känslig" sessa är i ryggen. om hon inte haft täcke på sig på hela dagen är hon så blöt och blir känslig och vill helst inte rida henne då! men hoppas hon är bra :D!
Rider nog bara lillvägen runt en kort sväng!

I morgon ska jag rida i hagen tror jag! hon ska bara få känna på bettet eftersom jag har 3delat eggbett med gummisaker på eftersom sandra lånar mitt. Men det är nog ingen större skillnad lite snällare mot munnen!
Fårse om hon går bra på det..  


har värkligen bildbrist. antingen får ni arkviv bilder eller så komenterar ni vad ni vill se! :D

sökes!

ridtäcke str full, ska skydda mot regn!
skriv om ni har något ni inte behöver! :D

gulligt..


Dag 1. En bild på dom hästar du haft.

1. En bild på dom hästar du haft.
2. En bild på ditt djur.
3. en ridväg.
4. en bild på din gård.
5. en bild på stallet.
6. en bild på skolan du går på.
7. ett ord och en bild som beskriver dig.
8. en videoblogg.
9. en bra låt.
10. en snygg artist.







+

nu är det klart!

For till ridhuset vid 4 så då gick vi in och visade passet och gav dom en kopia av det.
Så på söndag ska jag och sessis dit och rida! Kom och kolla! :D
Ska rida inne i nyaridhuset sedan ska jag väl ut på hoppbanan och kanske hoppar ett hinder. Kommer nog inte rida så seriöst för jag måste ju visa henne runt först. kommer nog vara där ett tag osv så kom och kolla mellan 10 och 1! kl 1 började ridlektionerna så det skulle vara enklast att komma före.

Imorgon har vi friluftsdag, på förmiddan har vi burträstsbingo och på eftermiddan har vi fotboll, fast det kommer jag nog inte vara med på för att jag är förklyd.



saknar dagen !

Olle Ture Hammar

grym kille alltså!
kolla.


rubrik!

När man är sjuk har man ingen rubrik och skriva för då blir det bara sjuk rubriker!
Aja, stannar hemme från skolan idag för mår som jag gör. nu hostar jag t.o.m slem, inte kul.
får nog inte rida idag för mamma, så bea om du läser
detta och om du är i skellefteå får du gärna rida sessan
! :D

Idag ska jag se tv, datorn sova osv ;)



bildbrist, skriv vad ni vill se ! :D

Lyx vs Budget


Den till höger är den "äkta" Veredus senskydd + baksydd. Kopian är från Börjes.
Okej, dessa var ju riktigt lika. Och en enooorm priskillnad, 2430 kr.
Visst veredusskydden är ju snyggare. Men inte så mkt snyggare att de är värda nästan 3000
Dessutom tälar ju inte jag så jag lägger inte så mkt på ett par benskydd.
Jag hade lätt kunnat tänka mig de från Börjes för de ser lika bra ut. Fast kvalitén kanske är bättre på Veredusen.


långritt!

red med sandra idag det gick jätte bra! hon var as fin, jätte lugn.
men sen vart hon pigg ;)red til station sen bort mot gråberg.
var ute i kanske 1-2 timmar? har ingen aning, vart säkert längre för 1 timme är inte långritt ;)
ska snart till stallet och ta in hästarna. ska mysa lite med sessan för
jag älskar henne, -världens bästa häst ;*♥

SKa duscha ikväll och se film nog, fårse om jag far på skolan imorgon, är jätte sjuk.
FIlmade även typ mer än halva ritten! fårse om det kommer ut.


10 dagarslista!

1. En bild på dom hästar du haft.
2. En bild på ditt djur.
3. en ridväg.
4. en bild på din gård.
5. en bild på stallet.
6. en bild på skolan du går på.
7. ett ord och en bild som beskriver dig.
8. en videoblogg.
9. en bra låt.
10. en snygg artist.


långridning!

Sandra kommer med charlie kl 2. eller dom ska lasta han då så dom
kommer väl 10, kvart över! Vi ska rida långtur, typ mot gråberg
och filmer kommer jag lovar! kanske rider med luva ;)


seriöst fatta hur mycket jags aknar lodi. han var inte normal men han har
en speciell plats i mitt hjärta. så galen du var fast så underbar när du kunde.


Hur långt kan man gå? Hur lågt kan man sjunka? För man vill ha vad man vill ha å man vill ha det nu.

Har en fråga om hur man gör för att få med bakbenen mera när man jobbar?
tex sessan "smiter" lite ut när hon går i form och i traven för att det blir lite jobbigt för henne att göra flera saker samtidigt! SÅ om ni har något
tips på hur man får hästen att jobba mera med bakbenen så skriv!:D


 synd att den vart "oskarp" :/


theres is a side to you that i never knew


sjuuuuuk

sitter här ensam hemma och drar in snoret och försöker andas! haha nej men är så grymt förkyld och har jätte ont i kroppen. vill värkligen rida idag men fårse hur jag mår... då blir det nog bara att rida nere i sommar hagen så får väl sandra komma och fota!

aja, sjunger "set fire to the rain" och ska nog spela in den snart om det låter bra! kameran är i mammas bil så får väl ta pappas kamera... ;)

jag saknar dig!



for till stan direkt efterskolan och träffa sandra och gick och åt på frasses.
Sen gick vi på stan en kort stund sedan gick vi mot bion! Satt längst in mot väggen på
rad 4, lisa lovisarebecca och frida satt framanför oss och Fanny och Alice satt bredvid oss. Såg jag saknar dig som
 jag längtat till så mycket!!! haha typ bara för att "ailu" och så snygg, haha ludvig nilsson!!!!!!!!
 fatta snygg han är alltså!!! taggar nästa lördag stockholm och se ailucrash spela!!! autograf kanske?

aja, vid kvart i 11 hämtade pappa mig för att hovslagaren skulle komma så for dit!
sen tillbaka till skolan och ha svenska. så nu är sessan ny skodd, nya fina hovar ;)
ska rida till sandra imorgon och ska hoppa! han inte rida idga eftersom det blev så sent
vi komme hem, for bara förbi och mocka.

måste bara säga att jag hatar reklamen på spotify! när man lyssnar på världens bästa
 (ludvig) och sedan slut och då börjar reklamen?? jag vill ju lyssna på musik inte på någon tant som pratar !


städat rum!!

-06, haha ser ni mig kanske?
jag var ¨å stolt över detta foto minns jag!