|

NY BLOGG!!!!!!!!!!!!

HTTP://LITTLESUPRISE.BLOGG.SE

HAH

det var jag som inte skulle ta upp det på internet? du då? räknas inte du? nej justja

älskar dig!

majasjödin vet vem jag är :]<3 om problem? JA!:
asså maja stark, hur fan orkar du?
du tror att du är nått men de ända du är är en
liten jävla fjolla som vill ha allas uppmärksamhet,
snälla gör mig en tjänst?
då och dö eller nått, du gör ändå ingen nytta


SANT!

problem? JA!

HAHA jag skrev en komentar och alla kommer MOT mig och säger att allt är fel?
Okej då, ni vill ju sågärna att jag skriver detta så, VARSÅGODA OCH TA ÅT ER!
det ÄR förbjudet att låta folk rida på sina egna hästar, det är absolut tillåtet att gå mot folk som inte gjort ett skit mot er och vänder alla mot en och gör satt allt man säger är fel! gud ni alla har så grymt rätt!

HAHA där har ni! vad tänker ni med!!!???? Det är klart det är tillåtet att folk får rida på era egna hästar. tagga ner va ? Alicia; VAD HÅLLER DU PÅ MED ?
Jag kanske frågar för att lillan såldes till ett hem som går lugn ridning för att hon inte var viktbärande, och cola såldes bara för att cicci tappat intresset!

blogg.se laggar!

äntligen är det återställt!
men här kommer iaf några hag bilder från i fredags, kommer mer imorgon, alltså när jag rider!

Söt hästen inne!


Bodil!

Hejhej, idag blire att fara till moster Bodil och ha kalas! Hon fyller år så det blir att fara dit med hela familjen, känns jätte bra att Amanda är hemma har saknat henne så grymt! Fick även en födelsedagspresent av henne.

Men ikv när vi kommer hem ska ni få se bilderna från provridningen! Har inte tid nu, vet inte var sladden är och pappa tjollrar ;) Men ni ska få se dom! Får väl se om jag får med någon som kan fota på tisdag vid 4 och sedan hänga med på ridskolan när jag rider lektion?;) haha

Men är det någon som vet hur man tränar bort tölten hos en häst?

nyårsafton -11!

Lodi(L)

For ju direkt efter skolan till frostkåge och provred en ponny! Han är en valak och heter Little suprise men kallas lodi. Hans namn kommer från att dom visste inte att hästen som skulle föda lodi var dräktig, men så kom han så det vart ju en överaskning!!Han är 9 år och är 79% islands och resten arab, men man såg typ inget arab i han. Han hade stått sen förra sommaren dom hade inte ridit ellet gjort någonting med honom sen dess! Han var ju fin, han tölta lite det var blandning mellan trav och tölt, men det är bara att lära bort!! Han bock  kanske 3 gånger fast det var ingen högt. Han var super fin, ska dit på tisdag igen och pröva rida, då ska jag rida ut så Heidi skulle köra honom på dagen satt han blir lite lugnare ;) Pappa fotade så bilder kommer senare!

Bild på en d-ponny som Angelica tippsade om! Hästarna ser typ likadana ut, fast lodi har

Förästen, ikväll kommer amanda hem !!!♥♥♥♥♥♥♥


PÅ FREDAG!!

Blir det till frostkåge och provrida en C-ponny! VÄLDIGT tjurig är det frågan om ;)
Det roliga var att pappa känner hon som rår om han :]

JAG ÄR RÄDD ;)

HAHA shit vad rädd jag var när Linnea laggt upp designen!

MEN SNYGG VAR DEN!:*





Men iaf, komme just hem från skolan! Det gick jätte bra! Ingen hade med sig nån mobil så det vart ingen film eller bild, men Lovisa fota så ska kolla på hennes blogg eller face om jag hittar nån!
Imorgon blir det då att sjunga igen för 6orna, haha gud det är jag typ mest nervös över ;)

 Gud vad jag älskar dom!! SNYGGA!!!!!!!!

Design till Maja

Hejhejj!

Linnéa
heter jag och har precis gjort en design till Maja!
Hoppas du blev nöjd. Tycker ni den blev bra?? Kommentera då!

Mina bloggar: Min egen | Min & Ronjas
Hejdå!

TAGGA!

tagga ikv! Är skit nervös. menmen, ska nu ner och duscha sen sminka platta håret och  äta och sen fara kl 6!!!!!




Konsert!

Förlåt för så dålig updatering! Men idag har vi då haft 7ornas (konsert) nu på kvällen. Vi har tränat i nästan 3 månader så nu får inget gå fel! Vi tränade på morgonen i 3-4 timmar sen hade vi vanliga lektioner. For till stan efterskolan och köpte ett par lack tights och en skjorta som jag skulle ha ikv. Vi hade ju sommar tema så vi skulle ha sommar kläder och solglasögon! När jag kom dit så var det typ bara killar där men det var kul ändå ;) Sen komme Julia så då gick vi ner till Aulan och vänta, sen fick vi gå in och vi som skulle sjunga var ju tvungna att sitta längst bak.

Först var det A som skulle sjunga och spela, sen B, sen några solo framträdanden, sen 20 min paus sen C och sen 2 solo framträdanden och sen var det vi, D!!!!!!!!!!!!!! Gud vad nervös jag var! Alla klasser framförde 3 låtar var sen sjungde alla tillsammans ;  Schools out

Första som sjöng i vår klass var Jag, Julia x2, Nicko, Lisa, Emilia, Linnéa och hanna, det var låten Rockin' In The Free World            och dom andra spela. Sen sjöng alla tjejer vi åvan ^ + Linnéa och Maja låten Girls Just Wanna Have Fun             sen sista låten var Gimme Some Lovin    som vi rockade LOSS MED!!!!!!!!!!

Tänk vi ska göra detta 2 gånger till! Idag för a och b's föräldrar och imorgon för c och d's föräldrar + syskon då, och alla dom som betalar för att få komma in såklart!  Och på torsdag för alla 6or! det är typ det pinsammaste ;]

Men imorgon ska ju mina föräldrar komma så då får dom filma så ni får se!

imorgon ska den lilla grisen vara med mig!!<3

när man var liten

du, förlåt om jag blev kär men jag blev faktiskt maktlös här

           
                                               mamma sa att jag är finast på jorden
                                                                 en charmig charmör som
                                                                         är retlig med orden
 

utsidan ger insidan en chans

                            Hon, hon e medelklass//
                            det är lugn och ro men ingen segerdans//
                            för hon har mål i livet det e vänner först//

Tävlingsträning 1 maj.

Följde ju Angelica till srk idag när hon skulle tävla med Molly. Jag fick rida igång henne, men hon var väldigt stressad. Sen hoppa Angelica fram henne och hon var väl lite stressad då också, men det gick bra. När dom skulle tävla så komme dom mot första hindret men då  Stanna Molly, nästa gång dom hoppa samma hinder så hoppade hon men på 2an vägra hon 2 gånger så tuvärr fick dom inte rida nåmer. Men det gick då bra, Angelica föll inte av nån gång somtur var.

När mamma och pappa hämtat mig så for vi på solbacken och gick på jula, skohuset, öob och maxi och köpte en korv. Var igentligen meningen att jag skulle till frostkåge och rida en häst(ponny) men pappa börja må dåligt så ja..

Justja, igår for vi till ursviken och fira! Gick ner till stranden sen och var där med massa folk en stund. Sen såg 2012! den var typ ändå läskig ;) fast ja så mesig som jag är menmen.