|

Några bilder ocg filmer;D

Visst har jag snygga skor?

Jag älskar dig Johan Palm!!!!!!!!!!ÄLSKAR DIG!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=wrM2iRGt0ow

Det blevingen film med mig

Godmorgon!

Morrn!.. Nu har jag vaknat  naj åt nyss frukost. Men jag ska ringa till Liza kl halv 12. Men jag kunde inte komma till henne:( 'Men jag kan vara med dig Liza nån annangång'

Men nu har jag inget att göra....Och jag ska snart fara och rida.....

Ses!


Semester,Liza

Heej jag,mamma och pappa var på semester i piteå i 3 dagar. Men nu har vi komit hem, Amanda for till malå så vi vart bara 3 i husvagnen. Men nu har jag varit med Liza men jagoch mamma ska fara till djupgroven. Pappa är där och säljer korv och hamburgare. Sen ska jag till Liza.

Några sommar bilder.... Ni har väll sett don förr?

äLSKAR DIG!Min skötar hästMin älskling!!!!!!!!I miss u!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Varmt!

Det är såå varmt!!!!! Och jag är ju rödhårig så jag kan ju inte varaa i solen utan att typ ha ett ton sokräm på mig!!!!Annars så blir jag så röd och så får jag gätte många fräknar! Det vill jag inte! Jag satt på bron med Charlie och han svetades jätte mycket!! Så jag gick in med han och duchade han lite.

Nu sitter jag inne och skriver med er:) Charlie sitter och skvättar allt vatten på mig! tyup:)


Då pappa kommer hem så ska vi gå och bada. Men nu är Nickolina i gråberg men jag vet inte nummret till hennes pappa så jag kan inte ringa:( Men jag kan cyckla:) Det är inte så långt! Det käns då inte det!
Pappa ska köpa en lokal där han har haft sitt bageri föri tiden.. Men han köpte en ännu större lokal så då hade han ett Caffé och et bageri i ett. Det hette Konditori Kringlan och då han nade det första bageriet så hette det Bageri kringlan. Men nu har han sålt bageriet:(:(:(
Men nu kommer pappa....Hej då


Nickolina,Badat

Heej igår sovde Nicko hos mig, vi sov i husvangnen. Idag har vi badat och badat och badat! den 2,gången då vi badade så kom Lisa och Madicken. Senare så följde jag Nicko hem till gråberg annars så bor hon i stan.

Men ni har jag kommit, hem jag cyklade. Och nu sitter jag vi datorn och skriver med er...och lyssnar på musik.



Men nu ska jag gå


Heej då!!SeS

Petra,Unkas & Capella...

Heej igår så for jag till Petra och jag sovde där. Vi sove i telt. Och Petra och hennes mamma hade lånat 2 hästar så vi var med dom,Capella och Unkas. Men vi kunde inte rida idag det var för varmt.
Det vart iskalt i teltet! Men ringde Linn.F och frgade om hon kunde vara med oss och det fickhon. Vi åkte kanot till medle med vi for inte hela vägen till medle för slussarna var öppna så det var strömt.. Vi vände och får till en annan badplats.

Idag följde jag med mamma på jobbet i gunmark,hon jobbar på en bomster...sak. Det var jätte fint! Och det är en häst brevid mamma där hon jobbar och den hästen är jätte stor! Och jag ska få ta hand om den då ag är där.

Jag kan ta lite bilder på jjobbet så ni kan se!




MidSommar dagen

Heej...
Idag är det midsommar dagen. Gorde ni nå kul igor da?? Jag och min familj for till ursviken vi var där med några kompisar 'Våra losas kusiner'. Vi sovde över där. Men nu ska jag och mamma,pappaa fara till Boviken till en camping, Vi ska träffa våra kompisar. Sen ska vi bada.


Ses!!!!!!!!!!!Hejdå


Lite bilder.

Heej jag har inte skrivit så mycket på  ett tag men nu ska n få lite bilder. Glad midsommar föresten!!





Cola:)

min 3mening Evelina
Min 3mening.



Hoppaas ni gllar dom!?


Sommarlov!!!

Heej igår fick jag sommarlov! Så kul! Och idag ska jag och min kompis Sandrafara till Joypeak. Det ska bli så kul!!
Man ser inte ricktigt men det var då vi sjungde.Jag stod längst bak. Det var 3 rader.

Jag och min klass. Elr man kanske ska seja 4,5,6:an Jag går i 5:an.


Det är Nils med gittaren,Alexander med den rutiga tröjan,Elina som har den vita tröjan och hon har handen vid munen,Linnéa som har en fläta i sitt hår jätte snyggt!!!! Linn F som har den blommiga klädningen hon står framför Alexander.


 Daniel med hatten,Chrille (Christopher) med kepan,Nils med gittaren och Oskar med monster kepan.

Beatrice med den gula tunikan,Linnéa sitter brevid Bea(Beatrice),Sandra,Jag;O,Nils med gittaren,Johan med gittaren.
Bakreraden: Elina som gör grimarsen,Sen Mattias,Sen Chrille,Petra,Gull hon var vår fröken hon holler i blommorna!, Linn F.

Heej....

Heej jag vet att jag inte har skrivit på länge nu men nu skriver jag!

Tävlingen gick bra! Men jag hatar fortfarande killarna i 6:an!Tror inte att jag ändrar mig!!!! Igår var pappa till övik elr hur det nu stavas;P  Det  var en blå  citroen. Och jag och Sandra hade en stall dag igår också. Men i dag så var jag på brennan´skolan och träffade min nya klass. Och 6:an tävlara ALLTID mot fröknarna då de ska gå ut 6:an och dom vann.


Tävling

Hej nu sitter jag vid datorn och lyssnar på Malin och Bianca världs bästa!!! Jag är inne på stallet.se:O
Imorgon är det tävling jag ska hoppa med Charlie.

Jag skriver sen hur det går!XD

Hatar

Heej nu har jag rast. Killarna i 6:an är inne och jag hatar dom! Jag spelade ett spel och då komme dom och sa att jag sög bara för att jag inte klarade banan. Jag harar dom värkligen! Dom kan gå och ta sig!!!!!!!!!!!!  Jä*****a ungar!!!!

Men nu ska jag gå och SPÖA dom:P:P:P

Hej då!

PUZZZZZZZZZZZZZZZZZZ & KRAMZZZZZZZZZZZZZZz

Långträsk & storuman

Heej igår var jag i storuman och sen for vi till långträsk. Farmor har sommar stuga där. Men idag på skolan planerade vi för en talang show vi har en sån varje år. Jag,Sandra och Wilma vi ska hoppa med kaniner. Jag ska hoppa med Charlie Sandra ska hoppa med Walter och Wilma ska hoppa med en annan kanin vi vet inte säkert. Men nu sitter jag här och skriver.

Ses!

Puzzzzzzzzzzzz & Kramzzzzzzzzzzzzzzzzz