|

http://majasjodiin.blogg.se


finaste

jag känner en häst som värkligen gör allt för sin ryttare. jag lovar. men det ändrar inget. Eller? Du är en underbar flicka och gör verkligen allt för alla och du förtjänar det bästa! Tycker så synd om dig att det är såhär. du gjorde de du gilla bäst och visade det värkligen att de va hoppning du gilla. jag älskar dig  Meya Mollyn ♥


youre out!


I want to kiss you but I want it too much


jag vill ba gråta har otroligt ont i magen och orkar inte, är kär som bara den. är det ens värt att blogga? statestiken sjunker och ingen komenterar ändå 35 bes idag, det sjukner snabbt. Kan ni komentera eller? Känns otroligt jobbigt att hålla igång en blogg där ingen tycks bry sig? eller ni kommar ju ändå men kan ni inte försöka bry er? Ni kolla antagligen bara för att jag ska skriva och lägga ut om sessan. Det är sjukt lite på sista tiden pga dåligt väder (jag kan inte rida) och nu har vi haft grymt mycke prov men skönt att göra bort allt. Och att ni inte får ridbilder är ju föratt ingen fotar och har ingen bra ridplats. Ska till veckan när vi har lov åka till gummark och till klutmarksskolan och rida. Får väll se om någon fotar så ni kanske intresserar er mer!

Som sagt ska jag lägga av med bloggen? nja värt att jag frågar inge kommer ändå komentera och skriva att jag inte ska lägga av!

hejdå

ni suger :(

Kan ni inte försöka komentera lite ? Nu kör jag en frågestund och har jag inte fått minst 3 fråger eller komentarer tills imorgon vid 10 blire ingen! om ni vill läsa om något kan ni väll skriva om vad? :( Har värkligen inget att skriva om när det är piss väder när jag inte rider. *

frågestund! minst 3 fråger, om det inte finns komentarer innan 10 imorgonkv blire ingen!


ooogud


- What goes around comes back around

I bet it sucks to be you right now When I think that there was a time that I almost loved you,
You showed your ass and baby yes I saw the real you!

Thank God you blew it,
Oh thank God I dodged the bullet,
I'm so over you,
Baby go lookin' out!


en sak jag stör mig på.
Folk som hakar upp sig på en sak. Tex, i tisdags hände det en sak. Jag skrev till en person att h*n var söt, alltså att h*n gjorde och sa så, och nu säger personen jag skrev det till att jag är kär? snälla lägg av! Det  är inte kul. sluta bara! bra kompis?


nu mot solbacken te maxi!

Mamma hämtade mig på skolan när vi slutat. Vi gick på stan och köpte 3 nya byxor, hade ingen lust att pröva mer byyxor (hade typ testa 6 st) för hade as ont i magen :( Men på cubus köpte vi 2 mjukisar och 1 par jeans! Behövdes.

Sticker nu till maxi där man hänger ett tag.

puss!
ogud vad jag älskar dig sessan!

look back in the good times and forget the bad






The time that i almost loved you



omg im fell in love.Just shoot for the stars.Varje dag är den andra dagen lik/ svär man pallar inte mer nej/för brushan häromkring finns det inget man vill se/man vill bara härifrån, res dig!du känner mig för att vi växlat några ord i all hast/


ne nu måste jag skärpa mig!

Cykla till stallet när jag kommit hem. Red först med innspännings tyglarna en stund. hon var jätte fin! Sen tog jag bort dom och Tränade några korta galoppfattningar som hon lyssna as bra på, sen övergångar från trav osv. jag älskar dig världens bästa häst :*   Imorgon på ridningen har vi teori. Efter far jag och rider! Måste värkligen ta tag i ridningen och träningen nu. Måste skärpa mig. 

MINST 3 komentarer så kör jag en frågestund! ert val ;)

oguuud att snuttarna typ ändå är lika?


-

jag börjar bli otroligt less på min blogg, och tro mig om jag inte hade så många läsare som jag nu har och alla möjligheter jag får av det skulle jag direkt lägga ner den, för att jag tycker det är otroligt tråkigt, värkligen att komma in på en blogg och se hur folk skriver elaka saker och visst det finns många jätte fina saker också. jag förstår, folk säger att man måste kunna ta kritik och kunna ta dumma saker, absolut, jag bryr mig inte om folk säger att jag har stor näsa blablabla jag skiter i sånt för egentligen vem bryr sig? jag är skapad såhär mer kan man inte göra.  Men tänka att du ska göra bra hela tiden och får bara skit , te x, kissie, henne kan jag förstå at man askriver dumma komentarer till eftersom hon själv skriver dumma saker och därför får man dummt tillbaka. Men jag förstår värkligen inte att när människor försöker göra nått gott, något bra är det människor som fortfarande som inte har några hjärnceller och domkommer ba med skit mot en, och då blir man värligt negativ som människa. Jag trodde värkligen att det fanns någon, och det är dte som mina föräldrar säger , jag har fattat nu att det finns vissa människor, vad du är säger, vad du än gör så kommer dom inte förstå. En person sa det här om dan att vissa människor man kan diskutera med en förståndig människa och vinna, men man kan disskutera med en människo som är så trångsynt och dum och man kan inte vinna den fighten, för att dom här människorna har redan sin åsikt och dom ser inget annat, vill inte höra nått annat. Och då känner jag varför besöker ni äns min blogg eller varför änns läsa saker och sen komentera, om du redan har din åsikt och vägrar att ändra den. Och det jag försöker göra är att folk ska börja tänka på dte och på dom andra och respektera varandra.  Det är så himmla enkelt igentligen att inte dömma varanda utifrån vart du kommer, hur du ser ut,  utifrån din religion, utifrån om du vill ha på dig kort byxor eller lång byxor eller vad du nu vill ha liksom.

rubrik :D

Mamma skjutsa oss till boda borg där vi var i ca 4 timmar! Körde alla banor, en bana körde vi 12 gånger men klara det inte. Sen for jag till nicko där hon sminka mig, iinte fiiiint. Sen hämta mian päron mig och vi for och åt på "korv ivars".


gahhh kvällen blev annat än bra!

cykla till stallet i minus grader och mocka. gosa med världens bästa häst sen hem. gud vad dåligt jag mådde, yr , kallsvettades och allt man inte vill. Åt och sen såg vi på tv och sen ut till jesper, så söt han är, älskar dig(L) Imorgon fårvi se vad jag hinner. MÅSTE rida. STiger väll upp typ 8 så jag hinner rida  då vi far till bodaborg 1. Vill värkligen rida på hockeybanan i klutmark. Pappa kanske skjutsar oss om vi får låna transporten och om pappa årka skjutsa. Men tror det bara blir lite ridning på ängen?

världens bästa sandra ekevad

kvällen kommer bli braaaaaaa!

Hoppas jag! Har ni främmande och åker med dom till stallet när dom far, när nu det blir. SKa mocka och tänkte longera sessan lite! Tar sadeln och inspänningstyglarna´så hon får jobba lite.
SKa fråga mamma om hon kan skjutsa mig till stan sen till nicko så ska vi va med juliizarna. Imorgon blire bodaborg men dom bästa. LÄNGTAR!!!!!!!!
 bild från igår

Fotning

Snart kommer sandra hit och vi ska fota varandra! Ska sminka osv.  Så kvällen blir alltså hemma med mamma och pappa, och sandra då.Skulle egentligen ut me nickopicko ikväll men de blev inge, hade även tänkt hänga med victoria men frågade aldrig så nu blev det som det blev! Imorgog vid 2 får vi främmande för pappa fyllt år. Väll värkligen vara med brudarna på kvällen/natten så måste fråga!!!!!! Så om nicko, julia hhhhh eller julia l ser detta komentera :D

finabarn

Dressyr

Eftersom jeanette är i stockhlm och kommer hem imorgon sent tog jag in dom ikväll och ut imorgon på morgon och in på kvällen! Aja, hoppade av bussen i stallet och gav hästarna hö. Sen mocka jag åt båda och gav dom kraft i krubborna och hö. Sen for jag ut och red, var ett riktigt dressyrpass idag! Eller "form" träning blev de. Red till en äng och travade runt lite på en volt och försökte få henne att jobba så mycket som möjligt med halsen, satt hon fick ner huvet. Sen träna jag kort galopp vilket inte går så bra än, men ska träna jätte mycket!

Om någon har en bra hovslagare som ni inte tror kostar så mycket och har med skor och broddar som inte är så upptagen nu med att vintder skor, skirv!
Har inte ringt till någon så de kan ju vara lite svårt att få tag på en nu. Men skulkle villja få henne vinterskodd MAX om 2 veckor. Det var as halkigt i morse så nsrt så kommer skit vintern!


nu säljer jag!!!!!!!!!!

Eftersom min toutch mobil har gått sönder och har nu en dålig sony ericsson säljer jag lite saker för att tjäna ihop till en underbar xperia ray! 3 tusen här kommer jag!!!

Så nu är det upp till er att skriva vad ni söker! Har typ bara häst saker att sälja men om ni kommer på nått ni söker så skriv!!
Häst tjaffs:
säkerhets Stigbyglar m. gummiband
Ridhjälm str 52-53 kan leta reda på hjälmen om nån är intresserad
vinterridstövlar str 39 elr 38. mamma kansk ehar slängt dom men kan se om dom är i garaget.

Asså jag har massor men allt är på vinden, ute i garaget och i djupgroven.
men somsagt skriv om ni vill ha nått! När jag hittat sakerna kommer jag på vad jag ska sälja dom för :D

hjälmen

skolan

sitter här på skolan och väntar på att pappa ska hämta mig! Har läst lite av boken. Bakade matmuffins på hkn så ska äta dom typ nån gång jag har typ ont i magen! men iallafall pappa slutar 4 så snart kommer han väl. han skjutsar mig då på ridskolan. Ska förbi och ta in hästarna sen  lix då jag kommer hem så sent och ska förbi coh mocka. tror inte det blir någon ridning me sessan för det är ju piss väder!


ogud vad jag saknar dig prognze !


jag vill hinna säga allting innan jag ska gå



Idag vilade sessan. SLutade efter lunch typ 12, åkte med bussen in till stan och hämta diesel på interflora och gick till mormor. Pappa hämta oss där så vi for på köket och pappa jobba en stund.  For förbi stallet och mocka och gosa med plutten och fixa maten.

Imorgon har jag ridning, hoppas på uteridning! Kommer rida sessan på kvällen. Om det är mörkt far jag bara runt lagorn och träna avbrott, annars far jag mot brännvalla och rider på stigarna. 

Såg just klart filmen 21 som var sjukt bra! Börja se den igår och såg klart den nyss. Gud vad bra den var!!!!! Måste ses!


Dagen!



  • Mockat åt båda hästarna.
  • Tagit upp hästarna
  • tagit upp hindrena till stallet från ridbanan
  • Stan
  • Hämtat kaninbur
  • flyttat in jesper i garaget
  • amanda hälsade på
  • nu - Paradise

vilse?

Sandra komme med charlie typ 2 så vi for ut mot mig och hoppade på stigen där jag hett upp hinder. Sessan galopperade mellan varje hinder!!!!!! duktig häst!♥
Sedan tänkte vi bara rida lite på en väg som vi brukade gå med rasmus med. Men vi for jätte långt och vart typ vilse? men sedan hitta vi till skråmträskvägen så red mot station. Var ute i kanske 3 timmar?

Hästarna tyckte det var jätte skönt att springa! Imorgon ska jag göra läxa, Boken om mig, engelska, och biologi!
Ska ut och skritta sessan barbacka lite på förmiddagen också.


värdens bästa häst. jag älskar dig oavsett vad!

14 okt


gud vad man tänker tillbaka tiden som var förr. Jag saknar det jätte mycket..
det var inget men när vi satt där...allt kändes rätt. Du kolla på mig..jag kolla på dig.
första med dig var bara en evighet som jag ville skulle fortsätta. Men seriöst, ärligt talat, det var du som gjorde mig till den jag är idag.

det tar aldrig slut!!


nu är jag här igen!

Igår hoppade jag av bussen i stallet så red direkt. Red lite runt brännvalla och travade jätte snabbt uppför en lång backe och sen fatta hon galopp och sprang as snabbt för hon var thp rädd, söt hästen :*♥
Men när jag cyklat hem var jag jätte trött så jag åt en billys och såg tv och sedan somna jag! Vaknade 10 när mamma och pappa kommit hem från kalix då gick jag och la mig.

Justnu sitter jag här och håll på dö för de är så kallt och lyssnar pårmk - väntan på bussen (cool jag vet ;)) Ska klä på mig och sedan fara till stallet. Rullar väll bara runt på lite stigar vid brännvalla!



gud vad jag saknar dig gumman. fattar inte att jag aldrig mer kommer träffa dig, jag vet int
ens vart du finns nu. norsjö...eller himmlen?♥

en bild på jag och charlie från idag!


svenska lärare ljuger, dina äckliga klasskamrater,



You don't know what love is You just do as you're told



Idag vart det att följa sandra hem och  fota henne när hon red! Körde även elvis och fick rida Charlie lite! Bilder kanske kommer sen om odm vart bra. Fic k även en stickad tröja av mormor när jag kom på interflora, jätte fin!

For förbi och mockade och balandade mat nu när mamma hämtade mig.

Imorgon åker jag buss hem och hoppar av i stallet och far till station och hoppar! Rider dit där jag la upp hiunder över vägen , ska höja de så det blir ett hinder och inte en kavaletti! ;)


Kertellen - gå loss

Han drog mig genom. Det är en liten brott och jag har ingen ursäkt




Världens finaste

Skrev aldrig om ridningen i söndags! Gick iaf ut i skogen med mamma. Fixade öven lite hinder, eller ja bommar (tunna träd) som jag la på vägen och höjde upp la upp 2 st och sen bara 2 lite tunnare typ pinnar som bommar som jag skulle trava över!

Så ja jag red dit. Första "hindret" tyckte sessan var jätte läskigt och tvär stannade typ 20 m för ;) hur såg hon, duktig häst! Hon tyckte iaf det var jätte kul att hoppa! Hon bara flög över, super duktig! Ska börja hoppa minst 1 gång i veckan satt hon kommer igång nu! Håller på att kolla på gummarks hemsida till ridhuset och läser hu mycket det kostar och komma och rida utan mangekort! så nu när vintren kommer kan man fara dit och hoppa!

Idag hade jag ju ridning så red inte sessan. For förbi och tog in dom och gav dom mat. imorgon slutar jag 10 över 1 så fårse vilken buss jag kommer hem med! mamma får förbi och lämna kläderna i stallet så jag kan direkt fara dit med halv 3an!

ingen bild batorn lagga :(

stop checking your phone, he's not going to text you.



What you crying about?You got me. Would you capture it, or just let it slip?



frågor


1. Bästa låt? Finns många, men Like Toy Soldiers.
2. vem sjunger låten? Eminem
3. Vars bor du? Klutmark stn
4. Skola? Brännan.
5. Bakgrund på datorn?
6. Kompisar du kännt länge som du är med idag? Nicko, petra, wilma ochemma typ.
7. När fyller du år? 22 april
8. Favorti sport? Ridning om man nu kan kalla det sport ;]


Going Back to the corner where I first saw you

  • Gå ut i skogen och fixa "hinder.
  • Äta
  • Fara till stallet och hoppa

Jag ska äta nu sen fara till stallet. blev ganska sent nu då jag sovde länge och vi ska ät 3 så kändes inte värt att fara vid 2 när mamma sa vi skulle äta 3! Men ska hoppa lite så sessan får springa lite :D


vrid på hövvena ;)


kul liv. okej, i.like-it.se jag älskar dig

Tänk att få vara en snöboll. Födas genom kramar,flyga genom livet & kanske träffa någon som man smälter för ♥

Okej, du är 10 och har fan allt, egen bärbardator, en iPod, en iPhone och Facebook. När jag var 10 hade jag en tamagotchi...

vi som inte är sura , sen kommer någon idiot och frågar : är du sur ? varför är du sur ? och då blir man jäääävligt sur!

Alla vi som tar den tredje eller fjärde skivan bröd i påsen för att inte få en där kanten är avrundad...

"mobilen ringer" ALLA HÅLLER KÄFTEN!!! Hej mamma ♥ ツ

_HAHHAHA, Det var så sjukt kul! ☺ -Vadå?!?! :D -amen du var inte med.

"du ä så nära en idiot man kan komma" ... "då flyttar ja mej lite" ツ

*telefonen ringer* "Hej har du din mamma hemma?" "Mamma! det e nån telefonförsäljare som vill prata med dig!" "säg att jag inte är hemma!!"

-jag är ninja. -bevisa det. -såg du det där ? -nej. -precis.

"Mamma? Mamma? Mamma?" "HALLÅ MAMMA!?" "MAAAAMMMMMMAAAAAAAAAA!!!!!!????" "Ja" "Släck min taklampa"

i kön till McDonalds. du beställer och tjejen i kassan frågar: "vill du äta här?" "nej, jag skulle vilja sitta vid ett bord där borta"

Varför är fredagar så nära måndagar, och måndagar så långt ifrån fredagar?

Jag hatar när folk tror sig veta mer om dig än man själv gör!

De var 17 blondiner utanför en bar , vakten kommer fram till dom och frågar: vf går ni inte in ? blondinerna: De står att man måste va 18:/

var fan är min mobil, den där skiten försvinner ju hela jav...å där var den!:D

får man inte sträcka på sig i klassrummet utan att läraren ska undra vad man vill ?          - fatta mycket jag skratta

En enda jävla cityville-förfrågan till och jag kommer och bombar din stad !

om du skrattar åt mig för att jag är annorlunda, så skrattar jag åt dig för att du är som alla andra.. ツ

Fröken: Nu vill jag att du går hem och lär dig 4 nya ord innan morgondagen

Pojken: Visst!
(Hemma)

Pojken: Pappa, kan du säga ett nytt ord??

(pappa kollar på TV:n)

Pappa: KÄRRING

Pojken: Storasyster, har du något nytt ord jag kan lära mig!

Storasyster: HÅLL KÄFTEN!

Pojken: Mamma, Har du något ord jag kan lära mig??

(Tittar på TV:n Bingo)

Mamma: Jaa Bingo!!

Pojken: Lillebror har du något ord jag kan lära mig?

(leker)

Lillebror: I am Superman!

(nästa dag)

Fröken: Har du lärt dig 4 ord??

Pojken: KÄRRING

Fröken: Vad säger du??

Pojken: HÅLL KÄFTEN

Fröken: Jag går och säger till rektorn!

Pojken: Jaa Bingo!

Fröken: Vem tror du att du är egentlige??

Pojken: I am Superman!

Man skriver ett uppsats-sms till en polare, får tillbaka. "ok" och känner sig jävligt älskad.







okej nus ka jag sluta :D








bara jag som...?





Step by step, heart to heart, left righ...



Red i hagen med 2 grimskaft och grimma och sessan var jätte duktig! Hon var ju lite busig men hon var ju pigg ;) Kanske rider med bettlöst nån gång :)?
Imorgon blir nog dressyr som vanligt. Kanske hoppar lite :D 
Nu sitter jag här och lyssnar på The Lonely Island- Jack Sparrow . Kollar på bloggar osv.


imorgon :

Imorgon

  • Rida hårt
  • Plocka upp hindrena från banan
  • Duscha sessan
  • "Städa" stallet, sopa och plocka undan


  • Ikväll:
  • Mocka
  • fara och bada badtunna!


nu kör vi!!



...

förförbi med pappa idag på the phone house och kolla mobilder. Vi såg på Xperia ray, jag fick pröva en som var igång och sedan kolla pappa på en ny exakt likadan mobil som han har så vi skulle få båda för sjukt billigt!
Skriver senare :*


om någon av er säljer en touch mobil skriv!!!!!!!!!!!!

eller smsa. 0703265860

mobildr!

Sony Ericsson – XPERIA X10
Någon som har denna?

denna?
Android-telefonen Xperia™


3. hur är sessan att rida?

Sessan är ganska stark, fast ändå känslig. Hon är super försiktig och skulle passa jätte bra som en ridskole häst om hon var utbildad då! Om hon gjort något och man höjer handen blir hon jätte rädd. Hon har super skumpig trav och man kanske kan säga att hon är lätt lärd för det är hon, har redan märkt att hon börjat på skänkelvikningarna!



4 månader älskling ♥


Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå


bra bild också

Ska snart till stallet och dressyra! Fårse om jag rider med jaktkandaret kanske...fårse hur hon är på det nu när hon gått på eggbett. Hon kommer säkert vara som förr sådära dra ner huvet och gå bakom lod jätte mycket, men då får vi träna! I söndags var hon jätte fin när jag red men nu har min mobil pajjat så den går inte att starka, alltså sönder, och jag hade bilder på den men nu kommer allt va borta för jag hade typ spsrat allt på telefon! ska iaf flytta sim till min gamla mobil så det får bli den tills jul elr några veckor . Pappa har typ anmält mobilen så dom ska typ skicka en ny! jag som ville ha en experia elr android ..::(


2. min familj

Pappa,
HAHA fin. profil bild på facebook.
Jörgen Hermansson!
 Har arbetat som alltiallo,vd,mm på hermanssons i skeå ab
Jobbar ni på köket som typ chef!

Mamma,

Catarina Sjödin.
Ägare på Interflora Garden

Syster,

Amanda Sjödin

1. 10 saker ni inte visste om mig



1. Jag lyssnar alltid på Daniel Adams- Ray, censur och Vincent när jag sitter vid datorn.
2. Jag har spotify men är ändå alltid inne på youtube och lyssnar.
3. Jag hatar att vara avundsjuk men är ändå alltid det.
4. Om jag solar blir jag röd, bränner mig, och blir aldrig brun.
5. När jag fyllde 2 flyttade vi från stan till lund i våran gammla husvagn där vi bodde nästan 1 år tills vi hittade hus.
6. Jag läser nästan aldrig bloggarna jag kollar på, bara om det värkar intressant så läser jag.
7. Jag har varit på ullvön 1 gång och jag tyckte det var som att vara utomlands fast jag aldrig varit längre än norge.
8. År 2009 rev vi hela nedervåningen och bytte ut alla fönster och renoverade allting, rev ut golv och inner väggar och bytte allt och nästan inget är klart än.
9. I byn jag bor finns det ca 12 hus.
10. Jag har haft en fågel som hette Siggy.

tro det eller ej men det var jag som kasta

haha suger på allt sånt hära men nu kör vi seriöst!! ska köra en 5 dagars lista nu!! kommer int ens klara 5 dagar menmen!

1. 10 saker ni inte visste om mig
2. Min familj
3. hur är sessan att rida?
4. mitt rum
5. Min skola


mot stallet!!

For och åt på krysset sedan runt lite på sunnanå/sörböle och sen hem!

Ska snart till stallet och trimma dressyr!

gammal bild på jag och molly!

Dressyr

Igår red jag till gummark med sandra. hoppade på stigen då det "ramlat" några träd som inte var så höga. Sessan var jätte duktig! Sedan red vi på någon vändplats. sessan var jätte busig, när jag skulle galoppera slängde hon ner huvet och busa på, haha hon var jätte söt :* Filmade när sandra red vill ni se? Var ute ca 3-4 timmar.´

Ikväll ska jag rida dressyr. Ska köra lite halter och fattningar. Sandra kommer och fotar så ni får lite bilder, inte bra bilder men kanske!

ska snart till stan och är nog där en stund.



Texten till dig - Hampus Sikström
                            "snygg"

det jag köpte!

Idag blev ett rött schabrak och en förbygel m. martingal!  Ska snart till stallet eller typ halv 2 så hinner jag mocka och fixa martingalen, den var str. full så jag måste nog göra några hål! men gud nu är jag glad ;) HAHA, nu har jag svart träns och vartingal men brun sadel... hehe. Men den är för "trång" för henne så ska typ prata med bea.




korta ord bli långa när jag säger att jag älskar dig
för allting som du är o du tog mig på fötter igen
tre ord o jag faller direkt, du o jag det bästa som har hänt
se mig i ögonen, de jag förstår nu
jag vet att vi båda vi behåller i en evighet
du är stjärnan som föll, ifrån himlen ner till jorden
utan dig vore jag bara en av miljoner


skriver som sandra.

det jag kommer kolla om på loppisen!

Padd. Benskydd. Träns. stigläder (?). schabrak. martingal (!)

det är typ allt. :D