|

hitta denna på sandras blogg, säger som sandra, SANT!







Igår kväll kl 10 gick jag och pappa och bada i poolen , det var ca 25 grader!
idag blir det bad med sandra, så mycket filmer och bilder blir det !;) (om jag får igång kameran vill säga)

kul att jag är kär i snyggaste också!

- sa du sten?



Idag har jag haft ganska ont i magen så har inte gjort så mycket. Jeanette smsade och frågade om jag kunde fara till stallet och se om vattnet var så för hon trodde hon glömt stänga av det, så jag cyklade dit. Sen hem igen och då undrade hon om jag kunde se/sköta till/om tamara och belinda idag och imorgon bitti för jeanette och dom hade tänkt stanna i luleå över natten. och det kan jag ju. Men dagen har tillbringast mäst ute i solen och stekt men hundarna och kaninen som sover inne i kanin-huset ute på gården för att det varit så varm, och hundarna under stuttsmattan med en boll i doris mun!

sen typ nyss gick jag och mamma till poolen för att kolla hur varmt det var, det var ca 24 grader! så hon sa att vi skulle bada ikväll. magen har lugnat sig lite, så imorgon efter vi vart på ridhuset följer kanske sandra hem och badar ;)

Mr. perfect don´t exist my little friend :)


lillkillen far till östanbäck till sin nya fodervärd Elin idag.

pga mej, eller nej inte mej, lodi är det pågrundav. Han går ju värkligen inte ihop med stona, om dom går upp och dricker  blir ju han galen och springer och försöker ta sig ut. och han och tamara funkar inte tillsammans, lodi är så hingstig så han kan göra vad somhelst om han får sig ut till stona. Dessutom går han inte att hantera, han är svår att leda, man måste ha kedja i munnen eller runt mulen+godis för att han ska lyssna, och det är ju ganska jobbigt.

Pappa ringde till heidi i lördags och hon tyckte det var synd att han inte gick och ha här, för hon tyckte att vi passa så bra tillsammans. menmen, nu är det så, och efter 5 far jag och pappa OCH sandra till östanbäck och lämnar han till elin, eftersom heidi har fullt i stallet och det vart panik att hitta ny fodervärd, och eftersom lodi måste vara borta före fredag eftersom sessan kommer då.

Men lodi, du kommer alltid ha en speciell del av mitt hjärta, även fast du var som du var, svår att hantera, ingen respekt för människor. jag visste det..men jag föll för dej iaf som kärlek. jag skulle inte, men jag visste det att en dag skulle du kunna gå och lita på, kunna leda, kunna bli den perfekta hästen jag alltid velat ha, men så blev det inte. nu går du att leda en STUND innan du får damp och vändet och sliter. Men du är ändå finaste ponnyn jag haft och jag älskar dig!!!!!!!!!!




jag glömmer aldrig första ridturen här hemma. du gick värkligen inte att leda eller något. du smet gång, på gång, på gång. men little surprise, lodi, du har bara ett hem, i mitt hjärta ♥


svart till sara!

han lär sej inte fel saker av att hoppa!

okej?

Anonym om 85 med hjärtat!:
Jag tycker synd om hästen som är unghäst och inte får hoppa på riktiga hinder, bara smågrenar upptravade. Detta kan framkalla sämre saker än bra. Lär honom att man ska hoppa på riktiga hinder och inte på grenar.
IP: 95.155.195.160


HAHA, för det första, Lodi är ingen unghäst! för det andra, det spelar ingen roll och det är riktiga hinder?, för det tredje, varför bryr du dig?



sötaste ponnyn!

85 med hjärtat!

hoppade 85 cm idag med underbaraste lodi idag!!!


söta hästar, tamara är ju inte lite stor .

bilder!

I fredags for jag och sandra med angelica till srk och hoppade finmolly. jag fick börja rida, värma upp och hoppa. man måste jusom komma i trav för annars kommer hon så snabbt och viker undan.
Men vid 1 var vi tillbaka i medle och pappa hämtade oss där. Sen när jag kom hem duscha jag, sminka mig och fixa håret! Sen iväg till kusinerna i (minns inte vad det heter) och var där i ca 1h. Sen for vi mot ursviken där kvällen spenderades med dom gammla vanliga, härliga folk och lekar!

middagen var grillat (som alltid) och mycket gott tillbehör!
Dom flesta for hem vid 12 typ, när alla lekar var klara osv.




Tack Anette Larsson och Kent Larsson för att ni än ett år anordnade en makalöst trevlig midsommarafton!!!! :) Det blev en kanondag i går. Först en underbar sill-lunch med bror med familj, kaffe ute på altan trots regnet, och sedan fest med grillning och mycket trevlig sällskap hos Larssons! :) Repris nästa år? ;)







BIlder från srk hoppningen i fredags! blir dit på ,måndag igen!
var ju första gången jag hoppade henne så inte det bästa resultatet!

1m kanske?

inne i ridhuset
75 cm
90 !




film på 90 kommer sen!

Ridhuset!

Kvällens ridpass gick skit, han lyssnade inget och var hur rädd som helst för kossorna. Han bock direkt när man peta han med spöet. Det var meningen att sandra skulle rida och det fick hon såklart! Jag var som ridlärare för henne, jag satt upp "koner" 2 stycken ca 4m ifrån varandra, och där skulle hon skritta och annars skulle hon trava. hon red då på volten och hon tränade trav, sen vid en kon halt, kon, halt osv. Sen vart det galopp ,trav, galopp, trav. Sen satt vi upp et kryss men han vägra varje gång! så sen prövade jag och han vägra sen andra gången hoppa han! Han hoppar mycket bättre när han kommer i skritt och sen ganska nära börja galoppera.

Men imorgon kl 10 kommer Angelica och hennes kille och hämtar jag och sandra och sen far vi till ridskolan och hoppar med finis molly! så kul det kommer att bli!



haha 6oooooooooooooor!!!!!!!!!!!!!!!


Västerbo Nightclub


ras: varmblod          ålder: 14år       typ: kör&ridhäst

denna snygga brud kommer till mig nästa fredag!
















ALLA BILDER FRÅN http://kattissa.blogg.se/index.html

nu blire om!

Hej! börjar blogga här igen!

har inget att skriva...   
glömde skriva på andra bloggen (littlesuprise) att jag fick lite saker av angelica igår!



detta schabrak.
remont nosgrimman
luvan, matchande till schabrak

 svetttäcke!=)





Rid passet igår vart bara longering med inspänningstyglar!
Tänkte att sandra skulle rida efter men lodi börja halta så vi slutade. Men idag haltar han inte!

igår!