|

a









[email protected]

Hur långt kan man gå? Hur lågt kan man sjunka? För man vill ha vad man vill ha å man vill ha det nu.






jag är kär.



hemma!

for till haparanda i helgen med familjen och låtsas kusinerna. for först då hööks och fick domhära snygga stövlarna! :



for sedan på ikea och sen vidare på andra affärer, bodde på camp seskarö med nya husvagnen!
idag for vi hem och for direkt till stallet och träffade Bea. hon hade just ridit, osv. sen förnyade vi kontraktet också!! kulkul! fatta glad. sen skulle bea också tänka på om jag fick fara på nått ridhus och hoppträna med henne.

imorgon får vise hur ridningen blir. nog dressyr tror jag :)

Bilder och film

Här kommer lite bilder som fotades för nåra dar sen:) fotade på kvällen därav kvaliten..










Och en bild på söt Maja:P<3


Och en film när Sessan och Maja galopper på ängen,Sessan var lite små busig:) Faan vad jag hatar min röst!!

Btw så är Maja nu i Haparanda så det är jag, Sandra som gästbloggar:D

"Det är inte jag som förklarar dåligt, det är du som fattar trögt"























kär.                                   

hoppningen ikv.

Snuttan var jätte fin!
Ska rita i paint hur banan såg ut!
Hon var då jätte taggad, men hon fick ju vila igår så ja jag fattar. Högsta hindret vart idag 85 cm. hon var super duktig! hon har ju en tendens att efter ca 45-50 vill hon stanna på varända hinder, men jag gav mig inte, vi hade sänkt till typ 25 och satt en upphögdbom just framanför hindret nästan som en oxer, men hon ville icket hoppa! jag gjorde så hon hon inte hoppade när hon hade satts vände jag direkt om och gjorde så hon "gick" över, för hon ska inte stanna, och efter typ 4 vägringar kan hon hoppa igen! :D haha hon är så söt.

övningen:



gjorde en till som typ var:


svar!

Ellen om Västerbo Nightclub:

Har du köpt henne eller har du hon på lån?:)


                  SV: jag har henne på Foder


ikv blir det hoppning!

har fortfarande inte fått några tips om hoppövningar och lösgörande! VILLHAVILLHA!

haha galet.

tur att han är snygg ;)


Tom Felton, Draco Malfoy.

Västerbo Nightclub



Denna underbara travare står nu hos mig :') Efter 8 år har jag nu en häst som skulle passa mig hur bra som helst. sessan som hon kallas, är underbar, hon kommer lära mig mycket samt jag kommer lära hon. bara att läsa min blogg så får ni veta allt om sessan :'*

Little surprise


den absolut mäst tjurigaste ponnyn man kan träffa.

Lodi som han kallas, provred jag 2 gånger och 3 gången tog vi hem han. Gud, det finns mycket att berätta om han! Han var en c-ponny som INTE var uppfostrad. alla sa att jag inte skulle behålla honom för att han kan skrämma mig när han håller på osvosv. Han var en ponny man kan lita på till hundra om han bara har en hästkompis med sig, han gick inte att ha själv, han var helt galen. Dagen han komma kröp han under stängslet på hagen och stack mot stona. Jag vet inte hur mycketjag grät första ridpasset, jag fick in han i stallgången, sadlade och gick med han i hagen, och när jag skulle sitta upp vad gör han ? jo han sticker rakt mot stona men somtur var så tog det ju stopp. Jeanette, mamma och helen var där. jeanette tog han och sa hur jag skulle göra om han höll på.
det gick så bra i slutet jag var kär. det gick jätte bra att rida dig på gården sålänge som du såg dom andra hästarna. han vart superfin, han var en ängel när han hade häst kompisar.  Massor jag kände sa att jag skulle lämna tillbaka han när jag komme till frågan , ska jag behålla honom?  alla sa att han kommer skrämma mig den dagen jag mår som bäst, och alla vet, dagen kommer när hästen blir på sitt jävligaste humör och tar ner människan även om det inte är menat. det tog 2 timmar att lasta ponnyn för att få honom till mig, det tog 10 min att lasta han till nya fodervärden!

jag menar titta bara på honom, hur söt kan man vara?

Fragancia

 

Jag blev tippsad från elin att hon skulle låna ut sitt halvblodsto på 16 år. vi for dit 2 gånger och sista gången blev kontrakt! gud jag var kär i hästen, hon kunde lära mig massor, men då var det bara det att jaghan ha hon i ca 1 vecka och elin kom på att hon inte klarade sig utan hennes älskling. och nog förstår jag det, denna underbara häst..det var jobbigt när hon for. menmen sånt är livet!

jag fortsatte letandet! :)



fick sms av elin och det sa att jag skulle läsa på hennes blogg. hon hade skrivit en underbar sak.
http://cellen.bloggagratis.se/2011/05/13/5351088-blir-arg/#kommentarer

Snärtlina



Jag bestämde att det var bäst att släppa ponny livet bakom sig och börja om på nytt och utbilda sig!
Jag provred 4 hästar, och sista kändes som att jag hittat rätt. Snärtlina, ett 3 årigt sto från norsjö och utbildad akademisk ridning.
vintern -11 komme du till mig, jag var så glad och jag hade dig i ca 2 månader, när jag upptäkte att det var så stort jobb att utbilda en unghäst när man inte har förmågan och måste utbilda sig själv först.
så hon for tillbaka och hästletandet fortsatte!


Belinda


 + 2000 bilder till... älsklingen

Trullsa for och jag fick en gammal underbar tant hos mig. hon komme 07/08, har haft henne
 i ca 3 -4 år. Hon var det mäst underbara ponnyn man kan hitta, du lärde mig massor... vi har haft våra strider, men det funkade. Hon var en liten ängel, hon var inkörd och gått på ponny trav, och jag fick äran att ha henne så länge som jag haft. det var 2 andra som red dig när du komme till mig, petra, wilma, vilket jag inte alls tyckte om (!) belinda var ju min, nu och föralltid.
min älskling. dom slutade rida dig, eller iaf vad jag märkte, petra sa att hon skulle rida belinda varje fredag, men icket! wilma vet jag inte, hennes mamma red tamara men har nu typ slutat. denna underbara skrutt har lärt mig otroligt mycket genom åren, du lärde mig hoppa högre än jag vågat, jag var aldrig rätt när jag red ut på dig helt själv barbacka. finns för mycket att skriva om flikkan...

for tillbaka till norsjö för nån månad sen, för jag fått min alldeles egna häst och ingen ahde tid för dig årk eller pengar att fixa din hälta du har..





bara för nån vecka sedan fick jag veta en så hemsk  sak...
min älskling kommer snart försvinna från denna jord... men hon får det bättre så, hon har ont,
du skulle få mer uppmärksamhet än vad du fick, jag fick min egna häst och tog tag i saken och sa själv. det är bäst såhär, jag var förstor, det värsta som skulle kunna hända kommer nu hända.

gumman somnar in...hon kommer inte finnas mer på denna jord.
men jag står på mig! du betydde mycket och gör fortfarande och kommer alltid att göra, jag ska inte gråta mer, du finns innom mig hoppas du inte glömer mig.


pusspuss älskling matte kommer sakna dig ♥

Trullsa

ingen bild på grå-ponnyn..♥

Denna ponny var då den andra ponnyn ägaren om med till mig och jeanette. Jag var 8 år och just blivit av med floppsan, menmen, jag stog ut med det och var redo att rida in ponnyn som just kommit, Trullsa som hon hette, a-ponny. hon var det tjurigaste jag hade mött, hon var avelshäst och skulle just bli ridhäst med min och jeanettes hjälp. Jag minns ca första halv året satt jag bara med ftrullsa i boxen och myste, stallade upp henne i stallgången och borstade  gjorde dig fin och var så stolt. gick ut med dig som en stor hund. Jeanette hjälpte mig att sadla hon, hon var så tjurig och gillade det inte alls. men det gick, bara några veckor senare kunde vi fara ut på vår första skritt tur med jeanette hållades i mig. några veckor efter det var det bara att börja trava, eller ja, det vart bara några trav steg och jeanette höll i mig för trullsa bockade ju. menmen, ca 2 det höll på, men jag red inte trullsa så ofta, jeanette longerade henn eockså så hon skulle bli mer tam.  

jag red tamara dom 2 åren också...mer än jag red trullsa.


Floppan

har ingen bild på älsklingen

Floppan var då en liten a-ponny jag ridit i ca 2 år. Hon var det första ponnyn/hästen jag red när jag inte red på ridskolan, alltså min första medryttar ponny. jag var typ 7 år första gången jag såg flikkan. var på kalas hos min kopis johan och jag och min kompis gick till hagen för att se på hästarna som råddes om av johans mamma. Hon hade ett stort halvblod vid namn tamara som var ca 1.67, hon hade dock bara hyrt floppan som sällskapshäst. när mamma hämtade mig senare på kvällen frågade jeanette om jag ville komma och rida och hjälpa henne i stallet dagen efter, och såklart ville jag det!  Jag borstade floppan och betade henne, sen fick jag hoppa upp på tjoppan och skritta medans jeanette höll i och vi gick en sväng på gården, jag var världens lyckligaste tjej, fick rida på en ponny som var perfekt för mig, jag lärde mig mycket året jag fick med henne. dagen kom då ägaren till floppisen komme och hämtade ponnyn och lämnade mig en ny bråkig shettis som aldrig blivit sutten på.

Floppan vart avels ponny och nu 8 år senare bor du inte kvar i norsjö, vet inte vars du är, såld och jag kommer aldrig få träffa dig igen.

jag saknar dig floppan...det svider utan dig..

västerbo nightclub

ny länk x2!

Allmänt (standard)    
Bloppis    
hästar jag haft på foder/medrytt    
maja HISSAR/DISSAR    
Smink!    
Västerbo nightclub


älskade sessan :*

bio!

ska på bio ikv med familjen och sandra om hon kan. blir harry potter! fatta vad jag tagga.. älskade första men flera säger att man blir besviken när man sett andra, fast man ska ju inte läsa boken för dom är inte lika, eller inte vad jag vet, läser aldrig böcker så ;) och andra säger att dne var as bra. menmen, alla tycker olika och jag älskar dom andra filmerna och 1a delen ägde men var läskig ;$

dom som inte fattar vad jag menar med första så är det första delen av sista harry potter, (dödsrelikerna)


HAHHAHAHA älskar min humor!



imorgon!

imorgon blir det lösgörande/markarbete/hoppning. behöver hjälp med övningar man kan göra, har ju inte så stor yta på där uppe och det är sandbana så det är ju ganska svårt att göra övningar där, menmen! NI ska ge mig förslag på övningar! har 2 hinderstöd + 2 bommar, flera hinkar och hagstolpar som vi brukar ha till bommar.

så kom men massor av förslag!

 :D

galopp =)

red först i hagen och sen lite på ridbanan, for sedan ut och galopperade på en äng! Sandra följde och fotade, sessan busade jätte mycket, hon skutta runt och bocka :* söthästen.

 jeanette skickade en bild till mig på tacoma och fölet för några veckor sedan =) tacoma ser ut som på tävlingen när jag hjälpte ägaren för ca 4 år sedan. faaast... kissfläckarna är borta ;)

blå / svart / mörk brun outfit!


ASG!


red ut!

prövade rida med pullar nosgrimma, det gick jätte bra, fast hon började pulla med den :] menmen, ska pröva ett annat bett nu när jag rider på banan, ska pröva det imorgon, typ med eggbettet. men iallafall, red på lillvägen och körde mycket galopp så hon fick springa av sig, gud vad kul hon tycker det är ! :D hon slänger ner huvet och typ hoppar med bakbenen, hon är typ påväg att sparkabakut :'] söthästen. skrittade av mot brännvalla och där hade dom fotbollsträning så sessan var lite rädd för alla folk ;) menmen, sen när jag kom tillbaka till stallet spolade jag av henne för hon var jätte smuttsig för jag hade ridit i några vatten pölar och hon var även svettig. sen tog jag ut hästarna och prövade även grimman lina hade på sessan, hon passade i den! kollade även om den rosa grimman som belinda hade om hon kunde ha den, men icket! konstigt, för på sessans grimma är det cob och på den turkosa lodi hade var det str ponny och belindas var också cob, men hon kunde inte ha någon av dom.


jag saknar dig gumman.


meya mollyn

fick lite lust att lägga upp lite bilder på jag och angelicas otroliga häst molly!
"ska vi hoppa?!"

regn, åska, regn, åska, regn, blöt häst, blöt häst, blöt häst osvosv


HEMMA!

for ju i tisdags vid 12, for mot umeå och kolla husvagnar sedan sundsvall och sov på ikea och gick på hööks dagen efter! prövade ridstövlar, skor, shaps eftersom det var det jag sparat pengar till nu på semestern och kolla husvagnar. for sedan mot gävle och sova på camp engesberg. dagen efter vart massor av husvagnsfirmor sen det valbo och hööks! DÄR vart domhära skönheterna mina! :*:*:*:*:*:*

sen efter 2 nätter i gävle vart det mot högakusten och sundsvall och sova utan för en camping! sen mot övik och burgerking :] och sen vart det hem, stannade hos mormor och sen trästocks langos:*:*  sen träffa vi fredrik och vanja så vi gick i spöregnet till våran NYA husvagn som vi köpt till och sålt den gammla, och fikade, och sen hem.
och nu sitter jag här :D
imorgon blir det till min älskade häst och rida ut på långtur! (vet inte vars menmen) och på måndag blir det väl banan och sandra fotar (?) och ska rida i nya stövlarna! det blir väl också att hämta världens sötaste kanin också hos sandrus, om det inte blir imorgon ;)

på ok såg vi en exakt likadan bil som våran som hette urk och våran heter ukr ;)


"anna" skriv gärna en komentar om vem du är och hur du kan "veta så mycket " om bea sigvardssons häst :-)


i gävle, mot hööks.......... senare ;-)

1

i gävle, mot hööks.......... senare ;-)

1

i bilen =)


sista ridturen innan vi sticker till södra sverige!

jo ni hörde rätt ;)   vart en långtur till mig och en bit till, det uppskattades. sen vart det godis och gå in i boxen.
imorgon vid 8 far vi hemifrån med jesper till stallet, tar ut hästarna, mot sandra lämna jeppe där, mot stan, möta pappa, hämta husvagnen hos mormor som papap skjutsar dit på morgonen, sen söder över!!
men tyvär, i år blir det inge ullared, var där förra året och mamma tyckte det blev så dyrt ;)

men iaf, blir ingen lång semester som förra sommaren, 2 veckor, blir borta i ca 5-10 dar.
har just packat så har hela väska med kläder smink plattång spray osvosv!

mamma säger som längst att vi ska till gävle så siktar väll på det då. vill ju fara till göteborg, borås, jönköping, osvosv igen .. :(


örebro, bild jag tog förra sommaren
fina campingen vi låg på i falkenberg! SAKNAR!

hoppning =)

igår vart det lite hoppning eftersom jag och pappa byggde hinderstöd också !
ganska snygga ;)   hon vra jätte duktig, hon tvärsvängde några gånger för att hon inte ville hoppa, menmen. snadra filmade med min mobil så nån film kanske kommer sist i inlägget =)

idag blir det idag långtur, elin kanske kommer med pajsen så vi ska ut på lågtur typ [:
ska rida mot station och senare mot gråberg, har aldrig ridit där så har ingen aning om hur vägen är.
haha pinsamt ;)


hopp:*

tack!

tack för att tips jag kan göra för att hitta en bra "styrka" på bettet och alla andra bett folk komenterat om.! jätte kul att så många och läser och förstår min blogg!

Idag fick hästarna gå ut i hagen halv 10 för jag somna om efter mobilen ringde ;) menmen, dom får vara ute lite längre idag pågrund av värmen! SKÖNT!  ska rida senare ikväll blir träning men att inte ligga på så mycket och form! får be sandra komma och ta tamara för att hon fått en spruta i benet och inte får springa, som hon gör när hon blir själv.

menmen, ska försöka få sandra att bada ! =D ska först ut och busa med doran, och hoppa lite men jeppe ;)
men kanske hjälpa mamma och städa gården, man kan ju inte göra allt mamms (=

när jeppser bodde inne efter branden  ;*

regn!

vaknade halv 9 för att jag ska ju ta in och ut hästarna tills på måndag. skulle ju cykla men det regna så mamma skjutsa ;) tog på båda hästarna regntäcken sen fick mamma hålla i sessan, haha duktig mamma! hon har ju faktiskt hållt i tamara en gång också ;] men iaf, när vi komme hem (9) gick jag och la mig igen och vakna halv 3.

så nu sitter jag här med en jobbig doris som klänger. men prick jag jag till stallet och ta av hästarna täcket och köra ett riktigt dressyr pass idag i en timme för sen måste jag hem och fixa mig för sen får vi främande! ska pröva eggbettet idag också.

saknar brudarna.


eggbett 2 delat, fasta ringar

red med det idag. hade tänkt pröva stångbettet igen men jeanette sa att jag skulle pröva eggbettet. hon funkar värkligen inte på ett! hon måste ha nått stark som tar henne när hon blir så het och tar tag i bettet och drar. menmen, hästen funkar ju aldrig bäst första gången man rider med det!

hon kändes som en riktig travare och jobbade värkligen inget, körde igenom henne med volter och bakdels vändningar. för att få henne uttröttad tog jag flera varv i stora sommar hagen i höger galopp, hon hon tyckte det vara s kul, eftersom hon inte behövde jobba något bara springa och tänka på annat.

menmen, ska försöka hitta ett bra bett som jag kan ha på banan. ska typ pröva ett d-rings bett, någon som har ett förslag på ett bett?ett pelham på henne är så skarpt men ett 2 delat är för milt. har ju inte testat så många bett än, menmen.


Utkast: Juli 15, 2011

Anonym om BILDBOMB från idag.:
testa ett tvådelat eller kanske en stång och lösa ringar.
Hon går bakom hand för att hon inte orkar, men sträck upp dej och sjunk ner och dra upp henne:) hellre högt huvud och bakben än krummad och inga bakben
   
Anonym om min häst.:
hon går ju rätt mycket över lod så försök dra upp skallen på henne och banka på ordentligt så bakbenen kommer under:)!


sv. tycker det är fegt att komentera anonymt att man inte står för det man säger, domhära komentarerna var ju inte änns dumma, så varför komentera anonymt om man skriver ett tips :)?
och ja jag vet att hon går bakom lod och hon gör det för att hon tycker det är jobbigt att gå iform och har inte mycket halsmuskler så det är därför.

och har ju testat ett stångbett men det är alldeles för svagt för henne så när hon har det jobbar hon inget och blir så stel, när hon har ett lite starkare bett går hon mycket bättre.
på pehlam blir hon nästan för stark när man rider ut, på bana är det för stark för henne och hon blir känslig i munnen. men har tänk att endel hästar blir ju så och då kanske jag ska hitta något lite mildare bett att ha och rida på banan ! :)
"sandra det är ju din mamma"

min häst.



Denna brud är då min fina häst. Eller igentligen är hon inte min, men hon är min underbara foderhäst!
Hon heter Västerbo Nightclub och är en fransk travare på 14 år. Hon är världens finaste, hon är som en stor mysig shettis! man kan gossa hur mycket somhelst med henne, pyssla på med hon hon hon bara står där och njuter.

Men iallafall, hon är då kolsvart men lite vita strån vid huvudet, och ser ut som en typisk travare i kroppen fast finare "ridkropp" än trav hästar. Franska travhästar är ju mer ridhästar än andra travare. Hon är pigg och het när man rider ut och man kan känna sig till 100% säker även som.

linnea :D

denna som hela headern  :D

BILDBOMB från idag.



tamara gick efter som värsta handhästen.^
(IGÅR)satt oseriöst, sandra knäppte till ändå ;)

- vet att hon går bakomhand ibland, men hon tycker bettet är så starkt så hon tycker det är jätte jobbigt att gå i form och är inte van det, så av det blir hon inne i sig själv förmycket och konsentrerar sig inte på arbetet utan på sig.  
             skriv nu vad ni tycker! inge dumt, vet att
             jag inte rider så bra! + endel bilder red
             jag oseriöst på också!

bara så att alla vet så har sandras internet pajat av åskan så hon kan inte blogga!


finaste idag! älskar då hon "aktar" sig för pölen :*

21 saker jag och sandra ska göra innan sommarens slut!

jag och sandra satt och knåpade ihop 21 saker vi ska göra innan sommarens slut påväg till umeå > vindeln!


goodbye lullaby


mot stallet!

sandra följer och fotar, imorgon blir det en tur mot umeå så bloggar när jag kommit hem, efter 5!

vindeln!

var for ju till vindeln vid 1 idag med sandra. hästen var jätte fin!
hon vill ju inte berätta så mycket så det ska inte jag heller!

vrid era hövven!



ska se om jag årkar cykla till stallet nu och rida en sväng på banan. sandra får komma och fota så det blir mer bilder på finaste!

grillning!

(tagen efter alla gått)
igår kv, for ner till stranden och grilla, med, pappa, farmor, eva m.barn (evelina,emelie) + mormor(annalisa), morfar(leif), hasse, nina m. barn (emil, maja,lisa) + (ninas pappas bror m. fru) och saga, lukas.    var ca 17st.

for ju till långträsk i lördags, så var där till idag. har badat grillat träffat massa härliga folk. har inget att skriva förutom att det har varit sjukt skönt att komma bort från allt och bara tänka på att hänga med folket!

hästarna sov ute igår, så red ganska mycket galopp idag så hon fick springa av sig!, hon stog ju i lördags och i torsdags, i fredags körde vi ju bara lite lätt. imorgon blir det nog lite markarbete tror jag, ska ju följa sandra till vindeln och provrida en häst!! så blir mycket fota!!!!!!!!!

sen får sandra följa mig till stallet och hjälpa med hinder ock sånt ! :D

HAHA sandra och nisse på kanin tävling :'D

mat!

HAHA nu sitter vi nog och äter!

tidinställt!

Sitter nog i bilen justnu påväg mot långträsk! blir dit med pappa och hällsa på farmor. ska nog bada också i vattnet där.. och sola!   Skulle igentligen rida ut idag på skogstigar med sessan idag, men vi far ju bort så jaa, hon får heltenkelt vila! då hoppas vi att det inte är så varmt imorgon, eller varmare än 10 ska det vara! så blir det galoppträning, så flikkan får springa av sig!
Jeanette skulle också bort så hon skulle fråga Wiveka om hon kunde titta till hästarna.

fin polle!
hon rörde på huvet..


YOU DON'T KNOW WHAT YOU'RE WORTH UNTIL YOU CROSS THE LINE


bjuröklubb ikv med sandra, sen bad i havet!

körde idag, eller bea komme vid 4 så vi for ut och körde en sväng. det var jätte kul så kommer kanske köra en gång varje vecka, varannan, så hon får lite variation. men bea skulle komma engång till och hjälpa, eftersom hon är en annan häst att köra en att rida så.

imorgon hoppas vi att det inte är så värst varmt!är det över 18 får sessan vila! SANDRA, är det över 25 badar vi!

bilder sen jag körde kommer imorgon eller någon gång, sen kommer det även en film när jag coh sandra jobbade på köket i måndags!

jag och sandra ska starta en blogg tillsammans, så behöver hjälp med namn, om vad bloggen kan heta!!!!
kom på något, typ,
ridbrudarna.blogg.se, varahastar.blogg.se, hoppryttarna.blogg.se, dressyrryttarna.blogg.se osvosvosvosv!!!!!!!

HEJSAN

Gissa vem det är som skriver nu hihihihihuihoigdbfgsigfdfg :D:D:D:D:D

vila!

har inte årkat blogga, men sandra har skrivit på sin blogg vad hon jag jag gjort så läs där!

Ridningen igår gick jätte bra.  red ganska lungt skrittade av henne i ca trettio min så med avskrittningen vart det 90 min, men hon var så taggad så fick nästan inte stopp på henne ;)  men skrittade och letade stigar som vi kunde rida på, och hittade några som vi for på. men idag får iaf sessan vila. bea kommer på fredag vid 4-5 och hjälper mig att köra sessan =)

sandra hade ju laggt in några bilder på jag och sessan i går..typ, när vi dressyra på banan!


Bilder

Här kommer bilder från idag!;) Enjoy!










(galoppfattning)




mot stallet och dressyra! sandra fotar, bilder kommer ikv.

älskling, jag kommer sakna dig, 4 år tillsammans och nu är det över... PUSSPUSS matte älskar dig

schema


västerbo nightclub i mitt hjärta

jag for till stallet kvart i 6 för att hinna städa, jag sopade hela stallet så gissa om jag fått blåsor ?;)
men dom komme, och dom lastade ut, gissa vad jag tänkte, världens finaste häst står nu på min gård. och det gjorde hon! dom tog ut alla saker medans jag höll i sessan och hon fick beta.  jag sadlade och gick ner till ridbanan med sandra och bea, sen dom andra kom efter. jag skrittade, travade och försökte galoppera, men eftersom hon är travare så behöver hon mer platts att galoppera på, och dom trodde även att det var för att jag red på ridbana, saga/sessan och ju inte vad.

sen fick bea pröva galoppera, hon fick hon igår nästa direkt, menmen, hon känner ju sessan så hon vet ju ;)
Sen red jag ut på i skogen vilket gick jätte bra, hon skrek några gånger men det gick bra, hon gjorde då inget.
när jag komme tebax pratade vi lite om hur jag kännde och att bea skulle komma imorgon också vid 4 så vi skulle pröva andra bett på sessis. hon har ju kimblewickbett som prognoze hade, och det är ju ganska starkt.

och imorgon ska vi prata mer, och skirva kontrakt om det känns bra, vilket det gör !
fick med super mycket, massor av olika havre och kraft, 4 stora 4kantiga höbalar, 3 schabrak, några täcken, borstar, broddar, massor av flugmedel, sadelbalsam, plåster, bandage osv!


snygg!
älskar bilden!
bea, jag och sessan!


har inga bra bilder, sandra tog med pappas kamera och den tar jätte fina bilder, men inte rörande saker ;)

FINATSE NIGHTCLUB IAF!!!♥
fick även med sulky och körsele, så nu är det bara att någon hjälper mig att köra !;)

bästa dagen!

eric saade på stads idag!
as snygga kille.

NU: STALLET! sessan kommer!







                                      
                                           klassfest i 6an :*

världens bästa film nu!

Burlesque


        
                                                                       

stads!

morgonen började på köket och fick jobba! sandra sov över hos mig efter en lång dag med bad, följa till ridhuset och hoppa molly, sen bada igen. Steg upp vid 10 när  pappa ringde och sa att vi skulle jobba på köket och få 50 kr timmen! så vi gjorde det, fick 150 för 3 timmar. Vi skulle strycka ord från typ karonger som dom skulle använda, så det var ju kul!

sen gick jag och sandra till stan i regnet! åkte virvelvinden och breakdance, har ett åk kvar men det ska vi åka imorgon, virvelvinden! ;) HAHA ASKUL.
ja, imorgon ska vi såklart se ERIC SAADE kl 1! så blir dit vid 12 och stå längst fram då sandra!

angelica och molly i torsdags, (igår)
jag och sandraa köpte idag!

jag vann en björn :']