Utkast: Juli 15, 2011

2011-07-15 15:03:37 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Anonym om BILDBOMB från idag.:
testa ett tvådelat eller kanske en stång och lösa ringar.
Hon går bakom hand för att hon inte orkar, men sträck upp dej och sjunk ner och dra upp henne:) hellre högt huvud och bakben än krummad och inga bakben
   
Anonym om min häst.:
hon går ju rätt mycket över lod så försök dra upp skallen på henne och banka på ordentligt så bakbenen kommer under:)!


sv. tycker det är fegt att komentera anonymt att man inte står för det man säger, domhära komentarerna var ju inte änns dumma, så varför komentera anonymt om man skriver ett tips :)?
och ja jag vet att hon går bakom lod och hon gör det för att hon tycker det är jobbigt att gå iform och har inte mycket halsmuskler så det är därför.

och har ju testat ett stångbett men det är alldeles för svagt för henne så när hon har det jobbar hon inget och blir så stel, när hon har ett lite starkare bett går hon mycket bättre.
på pehlam blir hon nästan för stark när man rider ut, på bana är det för stark för henne och hon blir känslig i munnen. men har tänk att endel hästar blir ju så och då kanske jag ska hitta något lite mildare bett att ha och rida på banan ! :)
"sandra det är ju din mamma"

Kommentarer

Ta och tömkör henne, för på så sätt lär du henne att få in bakbenen under sig och så får du henne att jobba med ryggen, har gjort det i några månader med Fatin och man känner skillnad. Det viktigaste är ju att hon jobbar bakifrån, för om hon får för mycket vikt fram så sliter det så mycket.



Kan hjälpa dig med tömkörningen om du vill, är lite svårt från början:)

2011-07-15 22:54:00
ellen

sv: Okej:) Isf borde du göra det minst 1 gång i veckan, för travhästar behöver verkligen hjälp med att få in bakbenen under sig och jobba med ryggen, det är ingenting dom ger en gratis ^^

2011-07-15 23:21:43

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback