|

linnea!!!!!!!!!!!

den ska vara så hära fasst mitt namn!:)

så linnea ;)



Jag har aldrig haft problem behöver ej förklara skiten


min tand ...:'(

HAHA skojja   ^

Men var iaf på folktandvården imorse och drog ut en tand! Dom bedöva med 2 STORA sprutor!!!!!!!!!
AJ, sen var tanden förstor så dom var tvungen att borra sönder tanden i 2 delar så dom skulle "får ut den" för att den var så stor. Sen iaf lämnade mamma mej hos mormor och där bakade jag med henne(mormor alltså) och såg lite tv. Sen for vi på interflora osvosv.

Men till något roligare!! Ska på tävlingsträning på söndag med Angelica och hennes häst Molly och värmer upp hästen och hjälper henne med sakerna! kul!!!!!!!! Också har jag hittat en cponny som vi ska ringa på när Elin har svarat på smset!:)

Nu ska jag typ ner och äta NYPONSOPPPA eftersom jag inte kan äta annat ;)
bjuder på en söt bild på fin jesper från i måndags!!!


hejsan!


halvapriset på interflora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Förlåt för dåligt uppdatering! Här kommer det jag gjort!

Måndag: Började dagen med att få en hund i ansiktet! Var ute nästan hela dan, solade och fotade! (bilder kommer senare!) Sen på kvällen for vi till stan, och jag och sandra gick och solade på solarium. gud, fattar inte vart för inte blir brun!!!!Det ända som händer är att jag börjar se ut som en flugsvamp (röd med fräknar!)

Tisdag: "första" skoldagen, gissa jobbigt, och en tisdag också! Men jaja, fick sluta en halvtimme tidigare för att Ulrika skulle på möte så det var ju kul! Hade sjukt ont i halsen redan från morgonen och tät i näsan och sen fick jag ont i huvet. När jag komme hem börja jag gråta för att jag hade så ont och den brukar jag inte. Mamma sa att jag skulle vara hemma från ridningen men jag for ändå! Vi fick välja häst och när jag komme fanns bara benno, men det gick ändå! Gillar ju inte han eftersom han är så stark och så. Vi hade hoppning och fick värma upp själva, han var faktiskt jätte fin! Vi hoppade bana, ett räcke på kanske 50-60 cm och en oxer på 60.

Idag (onsdag): Idag var jag hemma från skolan eftersom jag hade jätte mycket feber! Svettades hela natten var var tpy blöt när jag vakna (a', Men har sett film hela dan.... Pappa och mamma komme just hem så ska gå ner till dom!


Idag blir det bara stan och vara ute!


helt sjukt ju :O

You said your words, we've played our parts

Dagen vart tillbringade framför tvn med raise youre voice!
Vet inte hur många gånger jag sett den, men jag var sugen på att se film (som vanligt) så jag tog den.Är så less på alla filmer!
Men har varit ute mer av dagen med diesel och jesper!
Dom är så söta, man kastar en boll först springer diesel och sen kommer Jesper skuttandes efter! 

Vid 6 så gick vi till Lill och Johan frank och liv.
Vi grillade korv och marshmallow och majs!. Det var jätte gott, hade inte ätit något under dagen så det var ju typ därför det var gott. ;)
Men när vi komme hem så såg vi mean girls 2. Om man bara ser den utan att veta vad den heter så kan man värkligen INTE gissa att det är mean girls, den var typ inte änns bra.

Men har inget att berätta...bara att jag vill ha häst
NUNUNUNUNUNUNUNUNUNUNU!!!!!!!!


Zacke ;]

G R A T T I S till mej ;)

hoppas ni inte glömt mej? jag fyller faktiskt år idag :D
T A C K  F Ö R  A L L A  G R A T T I S  P Å  F A C E B O O K ! ! ! !:D♥



På morgonen fick jag örhängen, halsband, prisentkort på lindex för 250 kr och på kusen och co för 300:-! Och 3 rosa kycklingar av marlena !:D + en blöt puss av diesel :]

Så imorgon blir det väl att shoppa :D  Hittade även en 20 på gräsmattan när jag var uten och kasta till diesel ;) Men släkt"kalas" blir det då vid 2 så dår får jag nog mycket mer :D

bara en fråga, varför kan man inte ta (bädda in) ett videoklipp från youtube?

sista dagen...

Idag blir sista dagen med Fragancia...Ska till stallet vid 5 och mocka och fixa alla saker...
Sen när mamma och pappa kommer hem så far jag och pappa till stallet och möter upp Elin vid halv 10 ikväll..fast vi ska dit typ kvart i 9 så jag kan gossa med henne en stund. Ska även ta med kameran och fota mycket!

fina brudsss, och johan då ;)

Jar of hearts

fatta hur mycket jag gråter nu...

Bloggtorka beror på översvämning av tårar

Mascara

Detta är då mascarerna jag använder!

Double designer black mystic 199:-
Volum' express
turbo boost 200:-
Maybelline the colossal volum'
express mascara 200:- elr 130:-


ny kategori!

    
Allmänt (standard)    
Bloppis    
maja HISSAR/DISSAR    
Smink!



hur fin som helst, men tydligen inget som kan hindra det

maajach

jaha...sista ridturen på Fragancia



ego ;)


livet blir aldrig som man tänkt sig!

nej just det! Vid denna ålder hade jag tänkt mig ett härligt liv, med häst, som jag kunde träna och rida med, alltså PÅ RIKTIGT!
Det jobbigaste som finns är när man planerat nånting som kan förändra livet på världens bästa sätt, men det blir på världens sämsta. Man planerar satt man ska kunna lära sig och kunna ta ansvar själv, inte att folka ska bestämma hur eller vad man ska göra när man har fått ett så stort ansvar att man ska kunna klara det själv.

J A G  S Ö K E R  N Y  H Ä S T!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja ni fattar!!! Jag söker nu en ny häst som jag kan träna, och gå kurser med. En välutbildad häst som jag kan lära mig av, en d-ponny eller stor häst (inte för stor), 10- 17 år, sto, kunna gå att rida ut själv med, snäll att hantera. Jag vill kunna gå kurser med den och lära mig, inriktning HOPP!!! Ja, hästen ska kunna hoppa.


just kommit in, har sku..

..rat ett SKÅP! :D Som jag ska ha häst sakerna i, sadeln och allt.
Måste ju säga att jag är stolt över mig själv, jag kan göra en inbakad fläta på mig själv! :D
 Jag som knapt kan göra en på andra ! ;)

fast ja... den vart ju inte så bra..menmen!

det var ju hemskt ;O

En sorglig dikt:
Tjej: Sakta ner. Jag är rädd.
Kille: Nej det här är kul.
Tjej: Det är inte alls kul. Sakta ner.
Kille: Säg att du älskar mig då.
Tjej: Jag älskar dig, sakta ner nu.
Kille: Ge mig en kram.
Tjejen kramar honom.
Kille: Ta av min hjälm och sätt den på dig.

I tidningen nästa dag:
En motorcykel har krockat in i en byggnad.
Två satt på motorcykeln bara en överlevde.

Sanningen:
Killen hade insett att hans bromsar inte fungerade men han ville inte tala om det för tjejen. Istället fick han henne att säga jag älskar dig och känna hennes kram en sista gång. Han fick henne att ta på sig hans hjälm så att hon skulle klara sig även om han skulle dö

I want you to notice when i'm not around

Hej! Steg upp vid 9 och for till stallet, skulle ut och rida med jeanette vid 10.
Men vi for ner på ängen och ridbanan, sen på sandvägen och lillvägen. Vi red in till brännvalla och red på en liten stig där, sen kom vi upp vid William Bergkvist och sen red vi över vägen och for mot klutmark. Sen vände vi och red tillbaka samma väg, Fraggis vart faktiskt svettig idag! :O
Det var ju inte så  varmt men visst ...;)       När vi kom tillbaka så släppte vi ihop dom, och dom reagerande typ inte på varann, ganska konstigt. Men man vet ju aldrig, dom kanske sparkar ihjäl varann när vi inte ser, fast nej det händer knappast.

Men imorgon ska jag då dressyra i snön, får se om SANDRA vill komma och fota?:D


Oskar Linnros - Från Och Med Du(L)

världens bästa låt (L)

Idag for jag och pappa till bureå! Det fanns hur mycket saker somhelst, fina saker också. Men jag hade inga pengar så älskade pappa köpte ett svart,vitt dress träns (L) Det var jätte snyggt! Sen for vi till stan och gick och åt glass med mamma!

Jag åkte då hem med mamma för pappa skulle på nå himmla möte. Cyklade till stallet och tog in fraggiliten., prövade nya tränset och det satt jätte bra :D Red men det och äppelbett och luva för det blåste ganska mycket.
Men Elin och hennes kille komme och hälsa på!
Pappa fotade också lite men bilder får ni se sen.

Imorgon ska jag till stallet vid 10 och rida ut med Jeanette. Hon hade hittat et ridväg minns inte vad det hette eller var det var, Så dit ska vi rida.
Det är ju så grymt fint väder nu! Vill bara att det ska vara sommar.

 en av världens bästa filmer!!!!!! OCH BOK!

dålig uppdatering ;/

Tisdag: Red på "banan" om man kan kalla det det, och värmde upp. Sen komme Jeanette ut så vi for ut med både Tamara och Fraggis. Det gick jätte bra, Vi red före Jeanette och tamara men sen när dom kom för långt bak så börja hon som bli tittig. Vi red i ca 1 timme vilket gick bra, hon vart knappt svettig :P
Hade ingen ridskola så var i stallet hela dag istället!

Onsdag: Slutade tidigt så åkte med mamma hem, cyklade till stallet och red på banan. Tränade galoppfattningar från skritt och det gick jätte bra. Red kanske i 30 min, hade så grymt ont i magen och benen. Men när jag var klar skrittade jag av henne så vägen bort mot brännvalla så hon ska lära sig gå själv utan att bli så uppjagad.

Idag: Fraggis fick vila idag. Cykla dit vid 7 och mocka och allt, pratade även lite med jeanette och hon sa att hennes systers kompis dotter skulle vara med på Lena LU kurs på torpet på onsdag men hon kunde inte fara, så Jeanette sa att hon skulle fråga mig om jag ville rida istället, och såklart jag vill!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Men Elin måste bestämma sig först.... SNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLA ELIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
Tog in alla hästarna när jag var klar och fyllde hökärran.
Jeanette tyckte att det var konstigt att Fraggis inte svettades nånting så hon sa att jag skulle köra hårt med henne imorgon och gå i djupsnön! Men eftersom gummsan har skydd på alla ben så lossnar dom när det kommer snö mellan karborrbanden. men får väl linda dom eller nått.

Det var lite om vad jag gjort :P
Har inte haft tid att blogga... men nu MÅSTE jag göra klart svenskan!!!!!!


hejdå;)


hoppat! :D

Satt ju i kaffen idag så pappa hämta mig 2. då for vi direkthem så jag bytte om och sen cykla jag till stallet. Jag tog in Fraggisen och borsta henne och sen sadla jag och så, Red med pelhambett idag det gick jätte bra! Tränade mycket galopp bara för att få henne i lite bättre kondition och för att hon skulle få springa av sig lite . La upp et räcke på 20-30 cm på ena sidan av stallet och på andra red jag över en vattenpöl som hon hoppa över! Så galopperade över räcket sen på volten ett varv sen över vattenpölen och sen runt stallet och räcket igen och red så några gånger i galopp. Men imorgon ska jag fixa nån som kan hjälpa mig, tänkte försöka hoppa lite seriöst och se hur hon är att hoppa.

Imorgon på skolan har vi då volleyboll turnering! fatta kul :D

<3

hoppa....

gud var sugen jag är på att hoppa!:D

Det gick jätte bra att rida! Elin sa ju att fraggis brukar bajsa i gången och hon gjorde det 3 gånger, hur mycket har hon ätit igentligen :P Men jag sadla och allt och for ut. skirttade först runt lagorn sen for jag bort mot edvin osv, men hon börja fjanta sig lite och vände helatin. Men inget "faligt" iaf, hon gnägga några gånger ock så..

Men jag red då mäst på gården, jag kunde typ inte äns rida bakanför lagorn för då börja hon tagga :P men hon ville där ifrån. SÅ jag red på en volt vid hagen så hon såg hästarna. hon var jätte fin ! :')

Ska inte rida så seriöst i veckan eftersom hon måste få vänja sig vid stället ju. till helgen kanske vi far till ridhuset, vi fårse om Elin tycker det går bra?:)
hoppas det... vill ju pröva rida i det någon gång också...

nästa vecka kan jag ju börja hoppa !:D om det blir bra underlag.. det är ju så geggigt och om det inte är det så är det snöit och ojämt, hoppas det blir bra! vill värkligen rida på ridbanan nu...

Men imorgon slutar vi då tidigt eller ja jag, linnéa, edvin, gustaf och alexander iallafall, vi sitter i kafeterian så vi får sluta 2! Men hoppas pappa inte jobbar så han kan hämta mig och skjutsa :D

Nu ska jag typ kolla på ponnyakuten nästa avsnitt och sen gå och sova! ska lära mig att sova tidigare nu så jag orkar!


hallå......?

vars är alla läsare..:(? bara 30 idag? vars har alla härjat idag??? inte vid datorn iaf..


-världens finaste häst♥

Idag så komme Elin och hennes kille till stallet med fraggis. Jeanette delade av hagen så tamara och belinda fick stå i borte och Fraggis fick stå närmast stallet. Det gick jätte bra! Fraggis lät knappt när hon och tamara lukta på varann!  Dom ska få stå skilda i några dagar tills dom vänjt sig med varann. Ska snart till stallet och rida en sväng, lite skritt och får se om jag travar. Jeanette ville följa med ut på tamara och se hur hon var och det blir nog bäst eftersom hon aldrig ridit ut själv.

Blir väl lite bilder också..!




I know better Than let you break my heart.

Hej :)
Idag for vi hemifrån vid 8 till luleå, där träffa vi amanda som kom med bussen. Sen gick vi runt på lite affärer och sen gick vi och åt på kina. Sen så for vi till kalix och lämna amanda, vi gick in och fika med dom. Doris följde ju med! HAHA hon kände typ inte igen Amanda.

Men vi komme typ hem halv 10, så nu har doris snusat på både lillen och jesper.
Vet inte vad jag ska skriva om nu....

Eller ja imorgon vid 11 kommer Elin och hennes kille med Fraggis :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Så måste fara till stallet vid 10 halv 11 så jag hinner fixa där allt ska vara!
Måste även fixa ett skåp där sadeln kan vara har ju inget nu...
Måste fixa satt täckena rymms bland allt "skrot" =P
Tamara får ju dela med sig lite av sitt stall ;)
Ska ju även fixa borstarna så dom är rena och fina, ska väl mocka ut och fixa nytt spån i boxen också.
Måste ju fixa krokar också... har ju bara en/två vid boxen, men jag får ju med så mycket så jag MÅSTE värkligen skaffa ett skåp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ska fixa nån påse som jag kan ha borstarna i istället för lådan, den tar ju så stor plats.

Men nu ska jag gå och sova..typ!


ahha och där kommer jag i hörnet och glor ;)

det håller på att hända igen*

Skellefteå AIK:s musikvideo "Det håller på att hända igen"


GILLAGILLAGILLAGILLAGILLAGILLAGILLAGILLAGILLAGILLAGILLAGILLAGILLAGILLAGILLAGILLA

freeeeeeeeeeeeedag :D

ja äntligen fredag!
Vad händer ikväll?
datorn.
Det blir data hela kv...eller ja ska såklart ner och se 101 sätt att åka ur en gameshow! Har värkligen tråkigt på fredagar..  TJEJER: NU MÅSTE VI TA EN TJEJKVÄLL!!!!!!!!!!!!!!  

Ska typ ner nu.. och äta varmamackor, mamma orkade inte laga nån mat ;)
Imorgon ska vi då till kalix och sen lule..å.
Och på söndag................gissa vad........?????? JO FRAGGIS KOMMER :D♥

HAHA detta inlägg vart tråkigt med alla punkter och allt. Men har värkligen börjat suga på att blogga!

en uttjatad bild på fula doris :*

1.50cm

!

Snart ska jag och pappa till Jeanette.....

bloggar mer sen ;)

Ge dig en chans eller låta dig vara.

saknade prognoze♥


Sorry för dåligt uppdatering! Men har inte orkat blogga...
Igår på ridningen red jag iaf Madicken! hur fin somhelst, gud vad jag älskar hästen !
Nog för att hon är jobbig då man ska sadla, men ändå. Vi hade hoppning och det gick super bra, hon lyssna och allt.

Idag slutade vi 10 över 1 som vanligt, mamma komme och hämta oss så nicko var hos mig en stund, för att hennes mamma var på ett möte! Vi bakade
"neger"bollar, sen såg vi The Reaping .

Imorgon blir det bara en vanlig skoldag....

världens finaste häst!

Det gick super idag! Vi red ut och så...red på banan sen då vi kom tillbaka så pappa fota och filma, så här kommer det massor!

Har ju inge program att göra filmer i så det kommer massor :P




och lite bilder!


bilderna är tagna av min pappa med hanns mobilkamera därav kvaliten ;)

ojtja



Okej...idag vad händer? Jo ska till Elin och prova Fraggis igen, Hoppas på att ta henne till helgen!

Sitter justnu här med Diesel, fast han ligger i sängen och typ... ja sover.
Vet ni hur jobbigt det var från att ha häst och vara i stallet varje dag och rida, till att gå från att rida ridskolehäst och bara rida en gång i veckan? det var sjukt jobbigt.

Men jag vill värkligen ta Fraggis eftersom hon vet jag att jag kommer lära mig mycket av. INGEN ska bestämma vilken häst jag ska ha, det är jag själv och fraggis är världens finaste och snällaste, så HON kommer bli min ;)


eftersom jag inte har något...

eftersom jag inte har något att göra så kan jag ju skriva om vad jag gjort idag!!

Jag stigte upp efter halv 10 då jag smsat och drygat den stund. Sen gick jag ner och var med pappa och kaninplutten! Sen vid 12 for vi till stallet eftersom Elin och hennes kille skulle komma och se hur stallet var, dom tyckte det var jätte bra, så hoppas bara jag tar hon! Men jag SKA ta Fraggis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! typ världens finaste halvblod -.-'?

Men vid halv 2 for vi till lund, pappa skulle fixa nått i en lägenhet. Sen skjutsa han mig till interflora till mamma så då for jag och hon och handla, tog även med Diesel♥
vid 5 for vi till burträsk och åt. sen for vi hem och då kom Johan och Lill med barnen så vi fika då.

Dom for då just så jag satt mig vid datorn eftersom jag inte har något att göra :D
Imorgon ska jag då till östanbäck till Elin och rida världens finaste Fragancia♥


Ska TVINGA pappa att han ska fota också så ni fårse!

Men bjuder på en gulligull bild på Henke!


vad skulle jag vara utan dig?

-en   av miljonen



måste bara...

Förlåt men det är massor som inte fattat så här kommer det igen!!!!!

han förstår allt jag säger och säger förlåt för allt, men va? vad hände?
efter allt du gjort säger du förlåt, efter det gör du om allt. TACK!

med detta vill jag säga = NEJ JAG ÄR INTE
KÄR I MARCUS LÄNGRE!!!!!!!!!!!!!!!!


SVERIGE!!!!!!

For ju på hockeyn ikv, tre kronor mot Lettland. For med Nicko sen träffa vi Linnéa och Jenny där och sen kom Lisa och Emilia så vi såg med dom! glodde även lite på Johan Lind och hans "hockey" gang ;)   Dom glodde på oss as mycket :o ;P

Dom vann iaf! 7 - 4 tror jag det blev. Träffa as många där jag kände, även Jenkan(L)!

världens finaste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

snart!

Fick just sms av Nellie att hon inte kunde komma imorgon pga av att hon fortfarande är sjuk :'(
MEN! Ikv ska jag på hockeyn ;) Ska snart gå ner och fixa mig!  Nicko och hennes mamma kommer och hämtar mig halv 7. Ska MÅLA NAGLARNA! gissa vilken färg??????jo gul och svart såklart?

Borta på isladan ska vi möta Linnéa och Jenny.