|

DjupGroven=Dans=Shejck

Hej jag var nyss i djupgroven och jag var varit med Liza. Vi träffade Shejck elr hur det nu stavas, det är ett dans band. Det är danss där i kväll.

Min pappa ska sälja korv,hamburgare i en korvkiosk. Vi känner dom som rår om djupgroven. Det äl Lizas mosters man. Och dom bor brevid oss:D

Msn....

Hej nu är jag hemma och jag är inne på msn. Jag skriver med min gamla klass kompis Nickolina Nilsson. Nu skriver jag med Edvin.

Idrott= Sjuk

Hej nu är jag på skolan och vi har haft idrott men jag hare varit sjuk så jag var inte med. Sandra var försenad hon för sovde sig. Jag och Wilma har gått en slinga och sen då vi komtillbaka till skolan så kom Sandra springande.

Jag skriver mer sen

Puzzzzzzzzzzz & Kramzzzzzzzzz

Musik

Hej nu är jag hemma och jag pluggar, jag var förhör på fredag. Idag har jag varit på skolan och vi har haft musik. Nu lysnar jag på Sofijah, och är inne på msn och stallet fast nu skriver jag. Jag har spelat the sims2 och det laggade så jag sluta spela. Men imorn ska Sandra till mig. Jag vet inte vad vi ska göra. Men vi ska väll hoppa studsmatta trot jag.  Vi har ju fått en större och nu har vi 2 st och vi kan ställa dom brevid varan så man kan hoppa i mällan! KUL!!<3<3<3

Maaja Puzzzzzzzzz & Kramzzzzzzzzzz


Skldagen

Heej nu är jag på skolan och jag har inget att göra så jag har skrivt en berätterse. Sandra är på söböle'skolan så jag har inget att göra. Jag sitter i klassrummet och pratar med Petra. Men jag ska ficksa min blogg nu... Jag skriver mer då jag har kommit hem.


Utflykten

Heej...
 Nu är jag hemma. Vi hadde en jätte kul utflykt med skolan idag, Det  var kul med jobbigt! Vi fick göra mat själva jag och Sandra fick skära .....lök jag mins inte vadd det hette någonting med lök iallafal. Jag har inte så mykt att skriva så jag ska gå nu. Jag skriver mer i morn!

Puzzzzzzz och Kraam


kommit hem


Heej nu har jag kommit hem.från skolan. Jag ska gå ut och träna Charlie för vi ska ha en talang tävling på skolan nästa vecka och Charlie ärr inte så duktig på att hoppa!! Men nu måste jag gå!!! Ses!!

Skolan

Heej nu är jag på skolan och jag ska skriva klart en berättelse så jag måste gå...Men jag skriver mer sen!

Studsmatta

Heej idag så har jag inte jort så mykt,Jag har varit ute med Rassmus och släppt ut Charlie. Ja förässten! Vi har satt upp våran nya studsmatta! Nu har vi 2 st. Det var det mästa jag har jort.    Och mamma och pappa har tvingat mig att stapla ved........ζ: Det HATAR jag!!! Men jag får iallafall pengar! KUL!


Pussss och kram<3XD

heej

Godmorgon i dag ska vi sätta upp våran nya stutsmatta elr hur det nu stavasXD Men före det så ska jag släppa ut charlie och jag ska fylla på hans matskål. Sen ska jag gå ut med Rassmus. Och sen ska jag kanske vara med Liza. Lizalii.blogg.se Kolla in den!


Ny...


Heej.. Detta är min första blogg. Så jag kan inte så mycket om den! Men om der är någon som kan hhjälpa mig så är du välkommen! Idag  har jag och min kompis Sandra varit i selet och badat. Det var skönt! Men det började oska sen så vi cykla hem då. Sen  har jag gått ut med Rassmus,Och sen har jag inte jort så mycket.