Fina hästar på blocket och info

2010-02-08 18:42:35 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Westernhäst


(Köpes, men hoppas på utlånes)

Säljer en underbar westerntränad häst pga av ändrade familjeförhållanden. Ramzo är en halvblodsarab skäck som är 8 år. Han är lugn, trygg och arbetsvillig häst. Han kan mycket inom western. Han är snäll i stallet, lätt att sko och är trafiksäker. Han är lyhörd när det gäller både longering, samt även i ridning. Han är mycket trevlig att rida och har stora utvecklingsmöjligheter. Har även varit med på några western clinics av både Conny och Nicklas. Han har stått på lösfoder men går även att ha inne i stall.

Prisidé 45000 kr då ingår täcke, sadel, träns, skydd mm.




Trevlig arabvalack



(Köpes, men hoppas på utlånes)

Trevlig och mycket prisvärd arabvalack säljes pga tidsbrist.
Född -91 dock väldigt pigg för sin ålder. Välutbildad. Lugn i stallet, lätt att sko och sköta. Pigg och framåt på ridbanan och i skogen. Gillar att hoppa, skänkellydig.
Vaccinerad och avmaskad.
Utrustning medföljer.
För information ring 073-8366661 efter kl.16.00.


Medryttare/Halvfodervärd

Ville bara lägga ut
bilden, och info, kanske till nån som vill bli Medryttare elr foder??

Hej!!

Jag har en underbar 13-årig appalossasto som jag behöver hjälp med 3-4 dagar i veckan. Hon är lugn, social, lyhörd och mycket snäll då man pysslar om henne i boxen, stallgången eller ute i hagen, inga problem då man är ute och rider henne själv. Inga olater i henne, känslig i munnen och skänklarna.
Blir ej störd av bilar men kan titta snett på stenar, ej aldrig skenat iväg. Hon är westernriden och är tävlad i trail och pleasure även mycket arbetat från marken, dressyriden inga problem. Men hon får inte användas till hoppning.

Hon står i Innervik/Näset, tillsammans med fyra andra hästar, bil är nödvändigt. Någon äldre som kan ut ooch rida henne i skogen och bara vara med henne eller möjlighet till någon tävling eller kurs. Mycket stora möjligheter att utveckla henne eller utvecklas med henne. Ridbana och ridvägar finns och mjölighet till en dressyrtränare. . Ev.om ni själv vill iväg på något ridhus så går det bra, hästfinka finns. Kostnad mot stallhyra

Famous heter hon.



Kommentarer

Nån av dom där hästarna skulle säkert passa bra till dig:)

2010-02-09 14:29:40

varför skriv du aldrig på vår blogg??

2010-02-11 20:33:21

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback